Nieuwsbrief van 30-05-2023
Online bekijken
 
 
 
 
 

ALFA 95 FLAT SQ1 geniet van de stilte

Met trots lanceren wij onze nieuwe WTW warmteterugwinunit de ALFA 95 FLAT SQ met superstille werking. De luchtstroomprestaties leveren eersteklas luchtkwaliteit voor klaslokalen met een bezetting tot 31 personen (berekend met 30,6m3/h per persoon).
Lees verder   Vraag informatie aan

Vortvent Komfovent VERSO-PRO-2 … beter kan het (bijna) niet!

Komfovent introduceert de VERSO-PRO-2 met TB1-L1-D1 en T2 specificaties. Met deze verbeteringen van de al langer bestaande VERSO-PRO units, kiest u voor een belangrijke stap voorwaarts in de techniek. 
Lees verder   Vraag informatie aan

Ontdek de Intergas all-electric oplossing: de Intergas Xource

Met het Intergas Xource warmtepompsysteem presenteert Intergas haar eerste All-electric oplossing. Het Intergas Xource warmtepompsysteem is een energiebesparend en milieuvriendelijk systeem, dat bedoeld is voor het verwarmen van de woning en het leveren van warm tapwater. 
Lees verder   Vraag informatie aan

REHAU luidt een nieuw tijdperk in bij vloerverwarming

Het is tijd voor nieuwe buistechnologie: nieuw materiaal, nieuwe kleur, doordachte mogelijkheden. Met de ontwikkeling van de RAUTHERM NEO-X5 wil de polymeer-specialist REHAU de markt voor vloerverwarming revolutioneren. 
Lees verder   Vraag informatie aan

De nieuwe FIRE+ICE lucht-lucht warmtepomp van ETHERMA°

Voor bestaande gebouwen zijn er nauwelijks alternatieven voor innovatieve, eenvoudig te installeren verwarmingssystemen. Met de nieuwe warmtepomp FIRE+ICE met koelfunctie, presenteert ETHERMA een innovatie lucht-lucht warmtepomp monoblock, waarvoor geen buitenunit nodig is. 
Lees verder   Vraag informatie aan

Vloerverwarming voor iedere renovatie 

MAGNUM levert diverse vloerverwarmingssystemen die uitermate geschikt zijn voor renovatieprojecten. Door de minimale installatiehoogte hoeft er geen freeswerk verricht te worden. 2 varianten kunnen zelfs in de muur worden verwerkt.  
Lees verder   Vraag informatie aan

Adverteren? 

Wilt u adverteren in deze nieuwsbrief en zo duizenden mensen in de bouwkolom bereiken? Neem dan contact op met Jetvertising
 
 
> 4.900
Leveranciers
 
26.000
Producten
 
900.000
Gebruikers
 
Bekijk NBD-Online
  Adverteren | Voorwaarden | Privacy statement Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com  
       
 

Uitschrijven / Gegevens wijzigen
Powered door YMLP