Kom je ook?
Klik hier om de online versie te bekijken.
         

Bax-shop.nl - Sound | Stage | Studio

DJ Gear     Studio & Recording     Hoofdtelefoons     Multimedia     Muziekinstrumenten     Microfoon
 

Events bij Bax-shop! Kom je ook?

 
Hi John,

Bijna iedere week is er wel wat te doen bij Bax-shop. Kom kijken naar de nieuwste productpresentaties, woon te gekke concerten bij, of volg een interessante demo van de experts. Ook de komende weken is er genoeg te doen in onze winkels in Antwerpen, Rotterdam en Goes. We hebben de leukste evenementen voor u op een rijtje gezet.
 

Tama drumclinic met Michael Schack

 
Tama drumclinic met Michael Schack
zaterdag 2 juli | 13:00 - 15:00 | Goes
Tama verzorgt in onze shop in Goes op zaterdag 2 juli 2016 een spectaculaire drumclinic. Niemand minder dan topdrummer Michael Schack zal de Tama sound op volle kracht ten gehore brengen. Michael is een van de meest gevraagde en meest ervaren drum-clinicians van dit moment. Zijn demo's staan dan ook bekend als professioneel, geestig en informatief. Dit alles wordt compleet gemaakt door zijn perfecte drumwerk met heerlijke grooves en onnavolgbare breaks. Niet te missen voor iedere drummer!
 

In-store optreden van duo La Rose

 
In-store optreden van duo La Rose
zaterdag 2 juli | 13:00 - 16:00 | Antwerpen

Eerder dit jaar won La Rose de Bax Music talentenwedstrijd, wat een dag in de studio met Fluitsma en van Tijn opleverde. Op 2 juli kunt u genieten van een geweldige performance van La Rose in onze muziekwinkel in Antwerpen. La Rose bestaat uit Saudy en Rosanne en deze gepassioneerde muziekliefhebbers spelen een gevarieerd repertoire dat in een geheel eigen stijl ten gehore gebracht wordt. Pop, jazz, funk en zelf een vleugje klassiek is te horen bij dit unieke duo.

 

Demo gitaar afstellen en onderhoud

 
Demo gitaar afstellen en onderhoud
zaterdag 2 juli | 13:00 - 15:00 | Rotterdam
Op 2 juli 2016 zal in onze vestiging in Rotterdam onze expert Ralph Bauer u meenemen op een leerzame en informatieve reis langs diverse onderwerpen op het gebied van gitaren afstellen en onderhouden, zoals bijvoorbeeld het stemmen van een akoestische, elektrische of basgitaar, de snaren vervangen, de hals afstellen en de zadelhoogte aanpassen. Neem uw gitaar zeker mee, want het zal u verbazen wat u er zelf aan kunt doen.
 
 

Guitar Road Show XL - Powered bij Bax Music

 
Laagste prijs garantie
60 dagen niet goed, geld terug
Vandaag besteld, morgen in huis
Facebook Twitter YouTube
Instagram Google Plus Blog
         
Uw gegevens wijzigen? Klik hier. | Uw inschrijving wijzigen of helemaal geen e-mails meer ontvangen? Klik hier.
Olympiastraat 4, 4462GG Goes | NL: 0031 (0)113-212703
Alle prijzen zijn inclusief BTW. | Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden.
Voor de meest actuele prijzen kijkt u op Bax-shop.nl