Nieuwsbrief Russia Travel / BRIC Travel – 29 mei 2019

Nieuw visumaanvraagformulier voor China


Onlangs hebben de Chinese autoriteiten een nieuw visumaanvraagformulier geïntroduceerd. Was het oude formulier met vier pagina’s al lijvig te noemen, het nieuwe telt er maar liefst acht! U dient dan ook aanzienlijk meer informatie over uzelf te verstrekken dan voorheen. Daarnaast moet u een gedigitaliseerde pasfoto uploaden. Al met al een flinke klus waar u wel even zoet mee bent. Ziet u er tegenop? Roep onze hulp dan in.

Chinese achterland verder ontsloten


Dankzij een nieuw samenwerkingsverband met China Eastern is het aantal codeshare-bestemmingen van KLM in China toegenomen van 14 naar 63. Voortaan vliegt u onder KLM-vlag onder meer naar Yinchuan, Xining, Shantao, Zhangjiang en Zuhai. Er bestond al een codeshare-overeenkomst met China Eastern, maar deze betrof alleen vluchten naar Shanghai.

KLM vliegt zelf rechtstreeks van Schiphol naar Beijing, Chengdu, Hangzhou, Hongkong, Shanghai en Xiamen. Daarnaast is er ook een codeshare-overeenkomst met China Southern (voor vluchten naar Beijing en Guangzhou) en met Xiamen Airlines (voor vluchten naar Xiamen).

Vanzelfsprekend helpen wij u graag met het uitstippelen van een optimale reisroute.

KLM-partner Jet Airways failliet 


De Indiase luchtvaartmaatschappij Jet Airways is failliet verklaard. Dat heeft vervelende gevolgen voor codeshare-partner KLM, dat zich nu genoodzaakt ziet tijdelijk grotere toestellen in te zetten op de lijndiensten naar New Delhi en Mumbai.

Indiase provinciesteden slechter bereikbaar


Sinds het faillissement van luchtvaart-maatschappij Jet Airways kan KLM in India geen aansluitende vluchten op codeshare-basis meer aanbieden. Dit betekent dat u uw binnenlandse vlucht afzonderlijk moet boeken, met alle rompslomp van dien.


Meer weten over de beschikbare alternatieven? Neem dan contact met ons op.

KLM niet meer naar Colombo, wel naar Bangalore


Met ingang van het winterseizoen biedt KLM een rechtstreekse lijndienst aan tussen Schiphol en de miljoenenstad Bangalore in de Zuid-Indiase staat Karnataka.
Minder goed nieuws is dat Colombo, de commerciële hoofdstad van Sri Lanka, het komende winter zonder rechtstreekse verbinding moet stellen. Sinds de recente terroristische aanslagen in het land is de animo voor reizen naar Sri Lanka sterk afgenomen
 

Sneeuwpanter op neus toestel Air Astana

 
Air Astana heeft een van haar toestellen uitgedost als levensechte sneeuwpanter. Hiermee wil de luchtvaartmaatschappij aandacht vragen voor de bescherming van dit roofdier, dat in Kazachstan nog in het wild voorkomt, maar met uitsterven wordt bedreigd.
Hoewel het uiterlijk anders doet vermoeden, gromt de E190-E2 niet bij het opstijgen. Volgens Embraer is de E2 juist een stuk stiller dan zijn voorganger, de E190, en verbruikt hij zo'n 17 procent minder kerosine.
Enkele testtoestellen van de Braziliaanse vliegtuigfabrikant vliegen al langer met een beestachtige beschildering rond. Zo kunt u onder meer een tijger en een haai tegenkomen.
 
Russia Travel

BRIC Travel

Facebook
Facebook
Russia Travel
Russia Travel
BRIC Travel
BRIC Travel
Twitter
Twitter
Deze informatie wordt u aangeboden door Russia Travel, onderdeel van de BRIC Travel groep. Uw reisgenoot voor, tijdens en na uw reis!
Stelt u geen prijs op deze nieuwsbrief? Stuur een berichtje naar: afmelden@russiatravel.nl






This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Russia Travel / BRIC Travel · Kabelweg 21 · Amsterdam, 1014 BA · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp