Nieuwsbrief van 24-10-17 6:43:00
Online bekijken

Binnenwanden die het verschil maken op het gebied van akoestiek

Slimline Systeemwanden Verwol: tot 55dB geluidsisolerend

Akoestiek is van grote invloed op de productiviteit, het comfort en de gezondheid van mensen in een kantooromgeving. Binnenwanden kunnen hierbij het verschil maken. Verwol presenteert de Slimline Serie systeemwanden; geluidsisolerend tot 55dB en C2C Silver gecertificeerd.

Gipskartonplaten zorgen voor extra geluidsisolatie en vochtwering bij renovatie Van der Valk hotel in Tiel

Ook naar verwerking toe, biedt scheidingswanden met LaDura Premium tal van voordelen. Ze zijn licht en eenvoudig te monteren, en een gelijkwaardig alternatief voor zware, niet-dragende binnenwanden van massief metselwerk. Van der Valk concern besloot om het bestaande hotel in Tiel een facelift te geven en tegelijk ook flink uit te breiden. 
.

Mobiele wandsystemen zorgen voor multifunctionele klaslokalen

Creëer extra ruimte met de mobiele wandsystemen van BREEDVELD. Veranderingen in het onderwijs vragen om oplossingen in flexibiliteit. Met de mobiele wandsystemen van BREEDVELD creëert u de flexibele omgeving waarin perfect geanticipeerd kan worden op groei en krimp en op het anders inrichten van de leeromgeving.

Slim bouwen met (prefab) wanden van Faay

De wandpanelen die Faay produceert hebben een kern van vlasscheven. Vlas is milieuvriendelijk en eindeloos hernieuwbaar. De vlaskern van de wanden zorgt voor stabiliteit, een goede brandwerendheid en een zeer hoge schroefvastheid. Naast de gegarandeerde kwaliteit die Faay biedt met haar prefab panelen is ook de bouwsnelheid een groot voordeel. Helemaal nu de woningmarkt weer aantrekt. 

Schuifdeuren Argenta Invisidoor SDX nu ook in unieke hoekopstelling

Met het invisidoor SDX125-pakket heeft argenta al langer een totaalpakket in het assortiment om schuifdeuren onzichtbaar in te werken. Van het aluminium deurkader is na plaatsing niets meer te zien, en ook het schuifdeurbeslag zit discreet weggewerkt. Houten schuifdeuren tot 100 kg kunnen hiermee perfect geïntegreerd worden in een strak en minimalistisch interieur.

Gipsvezelplaten: duurzame oplossing voor nieuwbouw en renovatie

Flexibiliteit en snelheid zijn twee belangrijke eisen in een bouwproject. Of het nu om een woning, zorgkamer of kantoorruimte gaat, de eigenaren verwachten stootvaste binnenwanden, die even gemakkelijk en snel te verwijderen zijn als ze geplaatst werden. De gipsvezelplaten van fermacell bieden een pasklaar antwoord voor die behoefte, zowel in nieuwbouw als in renovatie. 

Ruimte creëren of ruimten scheiden met transparante vouwwanden

Het ene moment wil men genieten van een groot vertrek, het andere moment is een opdeling van de ruimte noodzakelijk. Solarlux vouwwandsystemen bieden de oplossing om beide situaties te realiseren. Met enkele simpele handelingen is de gewenste scheiding of een volledige opening te maken.

Directe verlijming van binnenwanden bij renovatie- en nieuwbouwprojecten

Wonderboard is inmiddels een veelvuldig gebruikt product bij renovatie- of nieuwbouwprojecten waar hygiënische wanden en plafonds een vereiste zijn. In de voedselproductie-, verwerkings-, distributie-, opslag-, verpakkingsruimtes of in (groot) keukens moeten de omgeving voldoen aan kwaliteitseisen vanuit de NVWA en er moeten HACCP-richtlijnen opgesteld worden. 

Nieuw E-magazine van NBD-Online

NBD-Online gaat naast de wekelijkse (thema)nieuwsbrieven ook E-magazines aanbieden. De E-magazines zijn gerelateerd aan een thema. Per E-magazine behandelen we details, innovaties en projecten. Het eerste thema is Gevels en verschijnt eind deze maand, Wanden & Vloeren in november en in december sluiten we af met Daken.
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.