Nieuwsbrief van 5-11-19 7:00:29
Online bekijken

Binnenwanden: opvallend of juist onopvallend, flexibel en groen

Soundless Green Wall zorgt voor prettige ruimte- en sfeerbeleving

Deze nieuwe decoratieve oplossing voor verbetering van de ruimte-akoestiek is een groene wand met 100% natuurlijke mosbedekking waarmee een volledig naadloze en aantoonbaar geluidsabsorberende wand kan worden gerealiseerd.

Paneelwand maakt het Kandinsky College plooibaar

Het Kandinsky College in Molenhoek beschikte over een aantal studiepleinen die nauwelijks nog in gebruik waren. Door één van de pleinen op te splitsen middels de grote P90 paneelwand van BREEDVELD, ontstond een flexibele ruimte die zowel als klaslokaal als ruimte voor grotere bijeenkomsten gebruikt kon worden.

Meest minimalistische schuifdeur in hetzelfde vlak als de wand

Binnendeuren zonder zichtbare omlijsting, scharnieren en zelfs plinten: het lijkt intussen een vanzelfsprekendheid in strakke en minimalistische interieurs. En daar heeft argenta heel wat aan bijgedragen met bijv. als laatste nieuwigheid de Invisidoor S...

Probeer scheidingswanden met vlaskern en je wilt nooit meer anders

Een FAAY-wand heeft al bij geringe dikte een geluidsisolatie en brandwerendheid die traditionele systemen pas halen bij een (veel) grotere dikte. De kern van geperste vlasscheven geeft de wand ook enorme stabiliteit, constructieve sterkte en een hoge schroefvastheid (100 kg per spaanplaatschroef, 120 kg per houtdraadbout, zonder pluggen).

Een nieuwe badkamer binnen 48 uur

Een badkamer renoveren met zo min mogelijk overlast en in de kortst mogelijke tijd? Dit is nu mogelijk met de kant en klare wandpanelen van Fibo-Trespo. De panelen worden droog en schoon aan de wand geplaatst. De tegelpanelen hebben een innovatief kliksysteem waardoor het renoveren van de oude badkamer in een dag te realiseren is.

Scherm uw data veilig af in een Troax veiligheidskooi

Data is ontzettend veel waard, zeker in de wereld van vandaag. Daarom is het raadzaam server- en computerruimtes van extra perimeterbeveiliging te voorzien. Troax, professional in datacenterbeveiliging, voorziet uw serverruimte, valse vloeren en plafonds van extra bescherming tegen ongewenste bezoekers.

Met verf de afvalberg reduceren?

Hoe kunnen we als EKOTEX Wandafwerking de zogeheten afvalberg reduceren om de wereld waarin we leven gezonder te maken? Door ecologische, duurzame en circulaire verf- en behangsystemen te ontwikkelen...

Kingspan Insulation levert slimme (na-) isolatieoplossingen

Kingspan Insulation, marktleider op het gebied van hardschuimisolatie, heeft een ruim assortiment slimme en duurzame isolatieoplossingen. Neem bijvoorbeeld onze isolatieplaten die al voorzien zijn van een afwerking voor het snel na-isoleren van daken en wanden aan de binnenzijde.

De muur wordt steeds groener

In 2017 kondigde Caparol het afscheid van aardolie aan. Met IndekoGeo introduceerde het verfmerk de allereerste premium muurverf met een bindmiddel geproduceerd uit herwinbare grondstoffen. De verwerkbaarheid van verf staat of valt namelijk met de kwaliteit van het bindmiddel. Caparol kreeg het als eerste voor elkaar om een ‘aardolievrij’ bindmiddel te ontwikkelen zónder kwaliteitsconcessies.
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.