Nieuwsbrief van 14-4-20 6:30:17
Online bekijken

Als het om design, klimaat, akoestiek en ruimte gaat

Belangrijk voor je gezondheid; een optimale ruimteakoestiek!

Je gezondheid staat of valt met het optimaliseren van de ruimteakoestiek. Deze zorgt niet alleen voor een betere spraakverstaanbaarheid, motiviatie en productiviteit. Het vermindert ziekteverzuim en verbetert de stemming van medewerkers. Soundless Acoustics biedt duurzame, decoratieve, geluidsabsorberende oplossingen waarmee een prettige ruimteakoestiek en daarmee een prettige ruimtebeleving gerealiseerd wordt, waarbij gezondheid en welzijn centraal staan.

Onzichtbare binnendeuren

In het Belgische Adegem was strakke vormgeving de norm voor deze nieuwbouw eengezinswoning met kantoorruimte. De argenta invisidoor DL en SDX-binnendeursystemen passen er perfect in het plaatje. Vooral de kamerhoge SDX-schuifdeuren springen in het oog … of net niet. De minimalistische architectuur wordt in deze woning doorgetrokken in de keuze van de binnendeuren.

Ruimtebesparende Troax scheidingswanden zijn snel te monteren en uiterst flexibel

Troax zorgt voor het gehele traject: van de ontwerp- en tekenfase tot productie, levering, montage en eventuele aanpassingen achteraf. U heeft er verder geen omkijken naar, handig toch? Bovendien weet u dat u met een Troax gaas- of volle plaatwand een degelijke, veilige, kostenefficiënte en toekomstgerichte oplossing in huis heeft, want de wanden kunnen ook later nog gemakkelijk aangepast worden.

Feestlocatie met wanden die tegen een stootje kunnen

Stichting MJUN is eigenaar van een grotendeels in eigen beheer ontwikkeld pand in Dronten waarin twee verenigingen huizen: studentenvereniging USRA en jongerenvereniging Nirwana. Beide verenigingen organiseren hun vergaderingen, bijeenkomsten én feesten in de multifunctionele accommodatie. Helaas bleken niet alle toegepaste materialen bestand tegen het gebruik in dit pand.

Compleet gecertificeerde systemen van Staalkozijn Nederland

Een van de meest toegepaste lichte scheidingswanden in de Nederlandse utiliteitsbouw is de metal stud wand. Een dergelijke binnenwand zonder openingen is ondenkbaar, vandaar dat Staalkozijn Nederland vele toepassingen heeft om de binnenwandopeningen te vullen. Alle kozijnen worden per werk op maat gemaakt waardoor de indeling geheel naar eigen inzicht bepaald kan worden, zonder afhankelijk te zijn van bijvoorbeeld vaste systeemmaten.

The safe green temple!

Nu we midden in de bizarre Caronatijd zitten vragen we ons eens te meer af hoe we elkaar nu en in de toekomst kunnen beschermen tegen deze enge en vooral ook gevaarlijke virussen. 1,5 meter afstand wordt ons nu aangeraden om gezond te blijven. Ook op werkplekken en met name in kantoortuinen zou dit een gezonde afstand zijn. Door die afstand te creëren voelen mensen zich prettiger, aangenamer, rustiger en minder gespannen en opgelaten.

Houten wanden zorgen voor sfeer en beleving

Het nieuwe dorpshuis van Zwanenburg en Halfweg is een ontmoetingsplek voor jong en oud met faciliteiten voor cultuur, sport en ontspanning. In het gebouw, met een voelbaar prettig en gezond binnenklimaat, zijn de massief houten wandsystemen van Derako toegepast. Het warme hout van de wanden contrasteert mooi met de industriële vloeren en plafonds en zorgt voor een bijzondere versterking van de ambiance en duurzaamheid.

Efficiënt bouwproces met prefab wanden

Veel oudere woonwijken schreeuwen om renovatie. Ook is er nog steeds veel vraag naar nieuwbouwwoningen. Genoeg te doen dus. Maar voorlopig gooit het coronavirus roet in het eten. Voor veel bouwprojecten vormt ze een bedreiging. Er heerst onrust en onzekerheid binnen de bouw. Door ziekte en vertrek van arbeidsmigranten zijn veel bouwplaatsen niet volledig bemand. Maar toch moeten we niet bij de pakken neer gaan zitten.
4.625
Leveranciers
25.853
Producten
872.880
Gebruikers
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.