cashcowdaily
  Nikkei beukt tegen weerstand
De Nikkei is bezig met een aanval op de vorige top. Op 23.000 ligt daardoor een zware weerstand. Indicatoren geven echter aan dat er ruimte is voor een doorbraak. Zo is de markt niet overbought.
cashcowreadmore.jpg
 
Europa wacht af
De AEX is vooruitlopend op de besluiten van de centrale banken het gevecht aangegaan met de bovengrens van de bandbreedte. Gezien de stand van de RSI kan dat nog even doorgaan.
cashcowreadmore.jpg
Video: de verwachtingen van Bob Homan
Op de BeleggersFair sprak Bob Homan (ING Bank) over de economische verwachtingen en de gevolgen hiervan voor de rente- en aandelenmarkten.
cashcowreadmore.jpg
Angst voor omgekeerde rentestructuur VS
Wordt een nieuwe renteverhoging in de Verenigde Staten de opmaat naar een omgekeerde rentecurve, waarbij de lange rente lager is dan de korte?
cashcowreadmore.jpg
Leer beleggen in CFD's tijdens gratis cursus
Start met CFD beleggen. Onder leiding van een professionele trainer op een locatie bij u in de buurt leert u de basisprincipes van CFD beleggen. De cursus wordt u nu gratis aangeboden (t.w.v. €149,-).
NNIP: ‘Voorop blijven lopen ESG-onderzoek”
NN Investment Partners (NN IP) is actief in gesprek over klimaatrisico’s met de chemiesector door zich aan te sluiten bij het wereldwijde initiatief Climate Action 100+.
cashcowreadmore.jpg
Bitcoin, geen valuta, wel naar 100.000 dollar
Bitcoin blijft de gemoederen bezighouden. Paul Donovan (UBS Wealth Management) gelooft niet dat bitcoin een legitieme valuta zal worden. Maar er blijven ook optimisten.
cashcowreadmore.jpg