Bekijk dit bericht in je browser

Nieuwtjes uit
Ingelmunster!
 
BK tijdrijden in Ingelmunster
Het BK tijdrijden gaat door in Ingelmunster op woensdag 16 juni 2021 (i.p.v. vrijdag 18 juni). Om verschillende redenen is de woensdag een beter tijdstip voor de wedstrijd.
Binnenkort verspreiden we meer informatie over het parcours en de verkeersmaatregelen tijdens het BK. Zo kan iedereen zich al optimaal voorbereiden op het sportieve hoogtepunt van het jaar in Ingelmunster!
 
Minder hinder aan overweg Izegemstraat
Vanaf nu kunnen bepaalde treinen iets verder het station binnenrijden, waardoor de overweg aan de Izegemstraat sneller terug kan openen. Concreet gaat het over de treinen met twee motorstellen die richting Brugge rijden en in Ingelmunster stoppen.
Door de afschaffing van de overweg aan de kleine Izegemstraat en het verhogen van de perrons, heeft het perron nu een lengte van 250 meter. Zo kunnen de slagbomen sneller terug omhoog, en wordt het verkeer niet langer dan nodig opgehouden aan de overweg.
 
Start vaccinaties in Izegem
Het vaccinatiecentrum in Izegem opende vandaag (op 23 februari) de deuren.
100 eerstelijnszorgverleners uit de regio kregen er hun prikje. Alle informatie over het vaccinatiecentrum vind je terug op izegem.be/vaccinatie
 
Kort nieuws
- Het gemeentebestuur is op zoek naar een technisch medewerker groendienst.

- Het aanbod van Max! voor kinderen en jongeren tijdens de paasvakantie kan je terugvinden op ingelmunster.be/demax. Inschrijven kan vanaf zaterdag 27 februari om 9.30u.

- Met als thema 'lezen is een feest!' organiseert de bib allerlei activiteiten tijdens de jeugboekenmaand.

- Vanaf 1 maart start IVIO met asbestophaling aan huis.

- Op vrijdag 12 februari kregen straffe Ingelmunsternaren een trofee tijdens het online Gala van Ingelmunster. Je kan de show hier herbekijken.

Je profiel aanpassen - Uitschrijven