GrejFreak.dk | Militær-, Jagt- og Outdoorshop.
Militærshop | GrejFreak.dk
Jagtshop | GrejFreak.dk
Outdoorshop | GrejFreak

Hej John

Måske har du hørt det ... i dag er det BLACK FRIDAY!! Og det går ikke ubemærket hen ved GrejFreak.dk. Vi har nemlig 15% rabat på alle varer hele dagen! Så skynd dig at shoppe en masse lækkert grej med 15% rabat, mens du kan. Du finder vores fede grej lige her eller ved at trykke på billedet nedenfor. 

OBS: Rabatkoden er SORT FREDAG


Om os

Vi startede GrejFreak.dk i 2008, fordi vi ønskede at dække professionelle soldaters behov for det nyeste og bedste udrustning på markedet. Gennem tiden har vi udviklet vores forretning og på baggrund af en stigende efterspørgsel efter udstyr til hele Danmarks befolkning, åbnede vi i 2011 outdoorshoppen. Vores nyeste tiltag er jagtshoppen, som skal dække jægeres behov for udstyr. Vores hjemmeside er derfor nu delt op i 3 shops: en militærshop, outdoorshop og jagtshop.

Som du kan læse, har vi udviklet os meget gennem tiden, men vi har ikke glemt vores største fokus: dig som kunde! Derfor ønsker vi at tilbyde dig markedets bedste produkter og kundeservice, så du som kunde er glad og tilfreds med både dit køb og din helhedsoplevelse. 


Med venlig hilsen

Casper & Kristian
GrejFreak.dk

Facebook

RING TIL OS

71 99 63 61
Telefonen er åben alle hverdage:
10.00 til 16.00

SKRIV TIL OS

info@grejfreak.dk
Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 24 timer - også aften, i weekender og på helligdage.

GrejFreak ApS - Gunnar Clausensvej 58 - 8260 Viby J
CVR. 31585538
Denne mail er sendt på vegne af GrejFreak.dk. Afmeld