AV-belastingcongres 2018
Bekijk de webversie
 

Black Friday: vandaag en morgen 100 euro korting

Volgende week woensdag is het AV-belastingcongres. Maak vandaag of morgen gebruik van de Black Friday-actie en schrijf u in met 100 euro korting!

Schrijf u in en vink de tweede optie aan: Vriend van AV. Gebruik de code AVBlackFriday.
*de korting is op basis van het reguliere tarief en geldig op donderdag 22 november en vrijdag 23 november 2018 tot 24.00 uur. Deze actie kan niet gecombineerd worden met andere kortingen, zoals bijvoorbeeld de cadeaubon en geldt niet voor reeds ingeschreven deelnemers.

PE-punten 6 NBA 5,5 RB en 6 NOAB | Locatie Postillion Bunnik | Datum 28 november 2018

 

Het AV-belastingcongres

Wat betekenen de fiscale plannen en wijzigingen per 1 januari 2019 voor u en uw cliënt? En wat voor de specifieke branches bouw, horeca, online business en automotive? Deskundige sprekers brengen u op 28 november op de hoogte van o.a. het Belastingplan 2019 en de fiscale ontwikkelingen per 2019 op het gebied van o.a. BTW en loonheffingen. Tijdens 2 branche-sessies naar keuze wordt u aan de hand van praktijkcasussen volledig bijgepraat over de fiscale (on)mogelijkheden in die branche. Kies uit de branches bouw, horeca, online business en automotive en weet wat u te wachten staat in 2019. Klik hier voor meer info en aanmelden.

 
 

PROGRAMMA
Het programma is opgedeeld in 4 plenaire en 2 parallele sessies. U krijgt veel praktijkvoorbeelden toegespitst per branche (bouw, horeca, online business en automotive). 
- Belastingplan 2019 en eindejaarstips
- BTW-plannen 2019
- Actualiteiten loonheffingen
- Fiscale aansprakelijkheid
- 4 branchesessies

Heeft u zelf een vraag of een eigen praktijkcasus die u wilt bespreken? Mail deze dan naar Corina@accountancyvanmorgen.nl.

Bekijk het programma
 
 

6 NBA
5,5 RB

6 NOAB

 ACTIETARIEF
(22 + 23 NOV)
€ 295,00

          POSTILLION
              BUNNIK

JA, IK KOM NAAR HET AV-BELASTINGCONGRES
Klik hier om u af te melden voor deze nieuwsbrief