‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
levering

Snelle levering

bezorging

Gratis bezorging vanaf 50,-

retourneren

Gratis retourneren via PostNL*

De nieuwe ASICS GEL-KAYANO™ 29.

Blast on. Blast off. 

De nieuwe GEL-KAYANO™ 29 schoen van ASICS combineert positieve energie en een soepele loopervaring. Nu met lichtgewicht FF BLAST™ PLUS foam voor zachtere landingen en een energiekere loopervaring.

 
divider

De schoen energie. Jij energie.

Positieve energie bij elke stap met FF BLAST™ PLUS foam voor opbeurende hardloopsessies die smaken naar meer.

De nieuwe ASICS GEL-KAYANO™ 29 schoen is lichter, slanker en energieker. Premium bescherming en stabiliteit voor je langere hardloopsessies met verbeteringen op het gebied van demping en comfort.



divider

FF BLAST™ PLUS foam

LITETRUSS™ constructie

 Stretch knit

divider
 
Footer Logo

U ontvangt deze e-mail omdat u zich ingeschreven heeft voor de Sport2000 nieuwsbrief. De prijzen van artikelen in deze nieuwsbrief kunnen variëren. De weergegeven prijs op sport2000.nl is altijd de correcte prijs.

BeoordelingBeoordeling
Beoordeling

SPORT 2000 | K.v.K 09089168 | BTW NL804321206B01

Payment
Payment

Mijn profiel wijzigen    Privacy    Voorwaarden    Uitschrijven