Nieuwsbrief
maandag 21 augustus 2017
 

Blauw uit led heeft impact op kwaliteit nachtrust

Nieuw onderzoek van wetenschappers van de Universiteit van Houston toont aan dat blauw licht uit mobiele schermen kan leiden tot slaapstoornissen.

Lees verder

Zoutmatten houden gebouw koel en warm

Zoutmatten die de warmte opslaan en afgeven aan woningen en kantoorgebouwen. Deze innovatie laat het bedrijf PCM Suppliers zien op de Energiebeurs in Den Bosch.

Lees verder

Proef: snelweg met bovenleiding

Tien kilometer snelweg bij Frankfurt wordt als proef voorzien van bovenleiding zodat hybride vrachtwagens er energiezuinig en zonder vervuilende uitstoot hun vracht vervoeren.

Lees verder
Advertorial

Nieuw event elektrotechniek: ELEKTRO 2017

Voor de branche elektrotechniek organiseert Henk & Fred op 26, 27 en 28 september het event ELEKTRO 2017. Een bezoek aan ELEKTRO 2017 is een must als je geïnteresseerd bent in elektrotechniek. Op de 7.000 m2 beursvloer vind je noviteiten, word je op de hoogte gebracht van de laatste trends en ontwikkelingen binnen de branche en er zijn optredens van artiesten als Edsilia Rombley en John de ...

Bestel hier gratis toegangskaarten

Wie worden Energie Professional en Energie Talent van het jaar 2017?

Tijdens Vakbeurs Energie 2017 worden voor de derde keer de award voor de Energie Professional van het Jaar en de award voor het Energie Talent van het Jaar uitgereikt.

Lees verder

Amsterdam Security Expo: aandacht voor slimme gebouwen

Van 31 oktober tot en met 2 november is in Amsterdam Rai de Amsterdam Security Expo. Het gaat om de grootste vakbeurs voor beveiliging en (brand)veiligheid in de Benelux.

Lees verder

Meer nieuws

Schiphol stapt over op windenergie >>
Logistieke processen verbeteren met big data >>
Training: domotica van Duotecno installeren >>
Biomassacentrale voor nieuwbouwwijk in Meppel >>
Zaanstad krijgt zonnepanelenfabriek >>
Bekijk al het nieuws

Partnernieuws

BIM-project de Pontsteiger: meer dan 3D

Het staat nog in de steigers, maar wordt nu al het meest spraakmakende gebouw van Amsterdam genoemd: de Pontsteiger. Niet alleen het opvallende ontwerp, maar ook de diepgang en detaillering maken dit BIM-project uniek. 

 

Lees verder

Innovatie door Big Data en BIM bij ABB

“Alles draait om data tegenwoordig. Digitalisering is niet meer te stoppen”, zegt Johan Kuipers, product specialist bij ABB. De producent van elektrotechnische producten ziet dat digitalisering in de installatiebranche een hot item is.

Lees verder

Vacatures

De calculator CV geeft in deze binnendienstfu... >>
Bekijk hier alle installatie-banen
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.

Voorwaarden | Privacy statement