Blij nieuws verdient een Blijkaartje!

Jullie droom trouwkaarten bij Blijkaartje


Zijn jullie op zoek naar prachtige trouwkaarten? Bij Blijkaartje kies je zelf welke trouwkaart jou het meest aanspreekt en via de unieke ontwerpmodule kun je naar hartenlust zelf aan de slag gaan met jouw ontwerp. Je kunt voor een basisontwerp kiezen die je naar eigen wens aanpast, je kunt zelf een eigen trouwkaart maken of de hulp inschakelen van het ontwerpteam!

Het perfecte trouwvervoer voor jullie bruiloft!

Vind de leukste trouwvervoer leveranciers


YES! Alle mooie locaties staan vast. Maar, wacht.. Hoe gaan jullie eigenlijk van de ene naar de andere trouwlocatie? Bij de één gaat het hart sneller kloppen bij het idee van trouwen met een oldtimer, de ander wilt graag een Porsche of misschien wel een koets als trouwauto?


Er bestaat een ruim aanbod aan soorten trouwvervoer. Zo heb je altijd trouwvervoer dat past bij de stijl van jullie bruiloft en is het mooie entree ook meteen geregeld. Wat is stiekem jouw droomauto om in te trouwen?


Wij hebben onze favoriete leveranciers voor jullie op een rijtje gezet zodat jullie het trouwvervoer van jullie dromen kunnen uitkiezen!

Alles over de weddingplanner

Lees onze nieuwe blog!


Een weddingplanner op je bruiloft? Heb jij er al over nagedacht om de hulp in te schakelen van een weddingplanner voor je bruiloft? Een weddingplanner kan jullie helpen bij het organiseren van jullie bruiloft. Een bruiloft plannen is een bijzonder moment waar heel veel bij komt kijken. Dit kan overweldigend zijn en stress opleveren. Een weddingplanner kan de stress wegnemen en jullie helpen jullie droombruiloft te organiseren. In deze blog vertellen wij je alle ins en outs van de weddingplanners in Nederland.

trouwblog