Bekijk al onze aanbiedingen op De Morgen Shop!

Klik hier als de e-mail onleesbaar is

Snel in vorm geraken zonder de deur uit te gaan? Met een fitnesstoestel thuis sport u wanneer u wilt. Kies voor een trilplaat, loopband of hometrainer – of combineer ze alle drie. Ideaal om (basis)conditie op te bouwen, die extra kilo’s eraf te trainen of gewoon vaker te bewegen. 
Bekijk alle toestellen
Jong en oud zijn ondertussen overtuigd van de vele voordelen van e-bikes. Want met zo’n elektrische fiets, fietst u heel wat meer. Voordelig en zonder filestress van en naar uw werk of school bijvoorbeeld. Zeker nu is het belangrijk dat we voldoende actief blijven, en wat is er dan beter dan een ontspannende fietstocht? 
Nu bestellen
Personaliseer je e-bike tot die compleet aan al uw verlangens voldoet. Kwestie van eindelijk die fiets van uw dromen te bemachtigen. Van een stoer zadel over een verfrissende helm tot een handige zijspiegel. En had u al een GPS besteld?
Bekijk alle accessoires

De Guardo Fit Coach is een sporthorloge met ingebouwde hartslagmeter. Hij analyseert uw gezondheid met een slaap- en hartritmemonitor en stappenteller en helpt zo uw persoonlijke doelen te halen. Hij meet nauwkeurig uw stappen en houdt het aantal verbrande calorieën bij. Op deze manier gaat u efficiënter en bewuster om met uw lichaam.
 

Bekijk aanbieding
U komt thuis van een lange werkdag en wil het liefst direct op de bank neerploffen. Echt zin om uitgebreid te koken heeft u niet altijd. Deze Rapid Airfryer van TurboTronic is dan dé oplossing! De professionele heteluchtfriteuse kookt al uw favoriete gerechten zeer gemakkelijk en snel met weinig tot geen olie. Zo gebruikt u maar liefst 80% minder vet!
Bestel nu

Uw ideale keukenhulp: De krachtigste en snelste TurboTronic-standmixer

De sterke 1500 Watt-motor vouwt zelfs het taaiste deeg tot gladde perfectie. U bakt met gemak voor het hele gezin. Want de kom van de TurboTronic is wel 5 liter groot. Deksel erop en uw kom past in uw koelkast. Bovendien komt deze fraaie zwarte standmixer met een klopper, haak en Y-mixer.
 

Nu bestellen

Dankzij deze gietijzeren stoofpot maakt u de lekkerste gerechtjes klaar. Laat de ingrediënten langzaam sudderen zodat alle aroma's vrijkomen en verras uzelf en anderen met uw kookkunsten!
 

Deze stoofpot is verkrijgbaar in twee formaten: diameter 23cm en 27cm. 

Dit wil ik
Sandra Bekkari steekt een handje toe met haar favoriete, lichte en luchtige gerechten. Dit boekenpakket bevat nooit eerder verschenen recepten, aangevuld met enkele klassiekers. Smakelijk!
Bekijk titels

Deze nieuwsbrief is verzonden naar newsletter@newslettercollector.com | © 2020 DeMorgen
Alle rechten voorbehouden | Afmelden voor deze nieuwsbrief