Wij zorgen ervoor dat u zich niet hoeft te vervelen!

Klik hier als de e-mail onleesbaar is

Toen het debuut van Carlos Ruiz Zafón (1964, Barcelona) uitkwam, vielen critici over elkaar heen om hun bewondering uit te spreken. De combinatie van duistere intriges en romantiek, met de kleurrijke Barcelonese straten als decor, leverde wereldwijd massa’s fans op van zijn literaire reeks “Het Kerkhof der Vergeten Boeken”. De drie eerste delen mogen in geen enkele boekenkast ontbreken!
 
Deze 16-delige DVD-boxen bevat de beste documentairereeksen van BBC over de kunstgeschiedenis, wetenschap, geschiedenis en het oude Rome!
 

Iedereen houdt van een goede thriller: de adrenaline die door uw lichaam giert, uw haren die overeind gaan staan, de nood om het boek in één keer uit te lezen. Herkenbaar? Dan mag de steengoede Helen Grace-serie van M.J. Arlidge niet in uw boekenkast ontbreken!
 

 
Reis terug in de tijd naar het Birmingham van de jaren twintig met het Peaky Blinders bordspel. Speel uw eigen rol ineen spannende gangsteroorlog tussen verschillende bendes. Verhoog uw persoonlijke statistieken zoals charisma, kracht en intelligentie om zo uw tegenstanders te verslaan en uw missie te volbrengen.
 
Leer op eigen tempo de kneepjes van het vak met deze online cursus digitale fotografie. Leg uw mooiste momenten vast en leer hoe u deze beelden omtovert tot prachtige, professionele beelden.
 

Het F*ck-it kookboek is hét kookboek dat letterlijk en figuurlijk bol staat van de creatieve recepten. Simpel, effectief en vooral lekker. Lekker ongezond. Nou en, dat mag best wel een keer. Geniet gewoon van de recepten en stop met al dat "moeten'. Doe lekker waar u zich goed bij voelt. 

 
Sandra Bekkari steekt een handje toe met haar favoriete, lichte en luchtige gerechten. Dit boekenpakket bevat nooit eerder verschenen recepten, aangevuld met enkele klassiekers. Smakelijk!
 

Speel uw tegenspeler naar 0 seconden en kroon uzelf tot de jongste ‘Slimste Mens ter Wereld’! Het is mogelijk om de junior versie van dit spel te combineren met de originele versie. Zo kan de hele familie meespelen!

 

Bekijk alle 'BLIJF IN UW KOT' aanbiedingen

Deze nieuwsbrief is verzonden naar newsletter@newslettercollector.com | © 2020 DeMorgen
Alle rechten voorbehouden | Afmelden voor deze nieuwsbrief