ACM.nl

Blijf op de hoogte

Hierbij ontvangt u een selectie van de nieuwste publicaties van de Autoriteit Consument & Markt. Wij hebben deze publicaties geselecteerd op basis van uw persoonlijke voorkeuren. Als u op de titel van de publicatie klikt, wordt u automatisch doorverwezen naar de informatie op onze site.

Nieuwsbericht

ACM verplicht Aegon tot medegebruik antenne-opstelpunt gebouw Alphen aan den Rijn

03 oktober 2024

De ACM heeft een besluit genomen in een geschil over het medegebruik van een antenne-opstelpunt. Dit is de eerste keer sinds de wijziging van de Telecommunicatiewet dat de ACM haar bevoegdheid gebruikt om dit soort geschillen te beslechten.

DHL en PostNL passen duurzaamheidsclaims aan na actie ACM

03 oktober 2024

De ACM heeft onderzoek gedaan naar duurzaamheidsclaims van de drie grootste pakketbezorgingsbedrijven van Nederland: DPD, DHL en PostNL.

Besluit

Besluit in het geschil tussen Vodafone en Aegon over medegebruik antenne-opstelpunt

03 oktober 2024

De ACM beslecht een geschil tussen Vodafone en Aegon over het medegebruik van een antenne-opstelpunt op het dak van een woongebouw van Aegon. De ACM oordeelt dat Aegon een antenne-opstelpunt aanbiedt en daarom verplicht is om in te stemmen met medegebruik tegen billijke en niet-discriminerende voorwaarden en vergoedingen.

Concentratiemelding

Inex Group wil Veco Zuivel - Veco Assets -Veco Processing overnemen (concentratiemelding)

03 oktober 2024

Inex Group wil Veco Zuivel - Veco Assets -Veco Processing overnemen. De bedrijven hebben de ACM om toestemming gevraagd voor de overname.

Instellingen Afmelden