Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Hierbij ontvangt u een selectie van de nieuwste publicaties van de Autoriteit Consument Markt. Wij hebben deze publicaties geselecteerd op basis van uw persoonlijke voorkeuren. Als u op de titel van de publicatie klikt, wordt u automatisch doorverwezen naar de informatie op onze site.

Nieuwsbericht

ACM dwingt online advertentiebedrijven te stoppen met misleiding klanten slotenmakers ›

De ACM dwingt twee online advertentiebedrijven te stoppen met het misleiden van consumenten die met spoed online een slotenmaker zoeken.

31 Aug 2021

ACM: Opgelegde verplichtingen voor dagbladbezorging niet meer nodig ›

De Autoriteit Consument & Markt (ACM) heeft op 30 augustus 2021 besloten dat zij instemt met het verzoek van DPG Media tot opheffing van voorschriften voor dagbladbezorging. Deze voorschriften waren een voorwaarde voor de goedkeuring in 2015 van de overname van Mecom door De Persgroep (nu beide DPG

31 Aug 2021


Besluit

Lasten onder dwangsom twee leadbedrijven slotenmakers voor misleiding ›

De ACM legt twee leadbedrijven, Allfree BV en Leadle BV, een last onder dwangsom op om te stoppen met het misleiden van consumenten die online een slotenmaker of andere nooddienst zoeken.

31 Aug 2021


Correspondentie

Opheffing vergunningsvoorschrift De Persgroep/Mecom (eindmededeling) ›

De ACM stemt in met het verzoek van DPG Media tot opheffing van voorschriften verbonden aan de overname van Mecom (Wegener) door De Persgroep.

31 Aug 2021



Markten goed laten werken voor mensen en bedrijven
</