Kære nyhedsbrevmodtager

Vi skriver til dig, da du er tilmeldt Berlingske Politisk Morgenpost.

Folketingsvalget er lige om hjørnet, og senest den 17. juni skal der være afholdt valg. Vi på Berlingske har forberedt vores valgdækning ud fra ét overordnet mål: At du som læser skal blive klædt bedst muligt på til at træffe dit valg og sætte dit kryds. I vores dækning vil vi lægge vægt på fakta, analyse og nuancer. Du kender allerede Berlingske Politisk Morgenpost, men når valget er udskrevet, har du mulighed for at modtage to ekstra, daglige nyhedsbreve: 
 
Klokken 12 udkommer »Dagens analyse«I analysen går nogle af Berlingskes mest vidende politiske journalister og fagmedarbejdere ind og udlægger dagens vigtigste historie i en fyldig analyse. Dagens analyse vil på skift være skrevet af Berlingskes politiske kommentator Thomas Larsen, vores politiske korrespondent Kasper Kildegaard Sørensen, vores samfundsredaktør Bent Winther, samt Berlingskes økonomiske redaktør Ulrik Bie.

Klokken 20 udkommer  »Berlingske Politisk Aftenpost«. Den vil give dig mulighed for på blot tre minutter at få overblik over dagens vigtigste historier i valgkampen og sikre, at du hver dag er helt opdateret på de vigtigste strømninger i valget. Den politiske aftenpost er en perfekt måde at blive opdateret på, hvis du har haft en travl dag. 

Vi glæder os til at præsentere de to ekstra nyhedsbreve for vores læsere. Har du input og kommentarer, er du meget velkommen til at kontakte undertegnede på kkh@berlingske.dk

 
Med venlig hilsen
Kasper Krogh

Redaktionschef Indland, Politik og Navne

Hvis du ønsker at modtage nyhedsbrev fra Berlingske Politisk Morgenpost med valgopdateringer, kan du tilmelde dig nedenfor:


Ja tak
Jeg giver hermed tilladelse til, at Berlingske hver dag sender mig det fulde politiske overblik med dagens vigtigste historier analyser og debatter i dansk politik. I periode med folketingsvalg, kan der komme flere daglige opdateringer med de seneste opdateringer om dette. Jeg bekræfter desuden, at jeg er over 13 år, og at Berlingske Media A/S må opsamle og behandle de anførte personoplysninger til det ovennævnte formål. Oplysningerne kan indeholde annoncer fra tredjepart og i visse tilfælde blive delt med disse. I vores privatlivspolitik  kan du læse mere om tredjeparter og hvordan du tilbagetrækker dit samtykke.

Hvis du ikke foretager dig noget, så vil du fortsat modtage nyhedsbrev fra Berlingske Politisk Morgenpost hver mandag til fredag - helt som du plejer.

Facebook
Twitter
Instagram

Du modtager denne e-mail, fordi du er tilmeldt Berlingske Politisk Morgenpost.
Ønsker du ikke længere at modtage dette, kan du afmelde dig
her