DIY: herfstdecoratie | Bloemkool ovenschotel | 3x klimrekjes voor je tuin
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
 
Volg ons op Instagram
Afbeelding
 

tuinklus

Herfstbladeren harken: dit doe je ermee

 

Herfstbladeren harken, doen! Herfstblad is zo waardevol voor je tuin. Je maakt er de beste humus van, wint er de strijd tegen het onkruid mee én het beschermt tere planten tegen vorst. Bovendien is het een van de meest zen-achtige tuinklusjes.

 
 
 

natuurlijke tuindecoratie

3x klimrekjes voor je planten

 

Klimrekjes kun je zelf maken. Slinger- en klimplanten hebben steun nodig. Met een verzameling stokken en twijgen kan het leiden en opbinden beginnen. We delen drie leuke manieren om je planten te laten klimmen!

 
 

proef de herfst

Inspiratie: bloemkool ovenschotels

 

Bloemkool uit de oven: je kunt er eindeloos mee variëren. Het kan een lekker licht gerecht worden, maar een zwaarder gerecht zoals een bloemkool ovenschotel met gehakt is ook heerlijk – zeker in de donkere dagen.

 
Afbeelding
 

advertorial

Engelse wollen plaids en sjaals bij Bellebien

 

Lekker warm in de herfst: Engelse wollen sjaals en plaids, ook met Schotse ruit. Eigen import door Bellebien. In oktober verloot Bellebien een Engelse wollen kruik naar keuze onder alle ontvangers van de gratis Bellebien-nieuwsbrief.

 
 
 

tuintips

Bloembollen planten: dat doe je zo

 

Hoe geef je je bloembollen een boost? En wat is nou precies de beste tijd is om ze te planten en hoe je stop je de bollen het beste in de grond? We helpen je met een aantal handige tips!

 
 

in de herfstsferen

Herfstdecoratie voor in huis

 

Het zweeft en het dwarrelt. Het ‘goud’ ligt zomaar voor het oprapen. De herfst maakt van elk blad een bloem, die het bewonderen waard is. Van die mooie vondsten maak je de gezelligste herfstdecoratie voor in huis.

 
Afbeelding
 

speciale editie

Wonen by Seasons

 

Oktober = woonmaand! Wonen by Seasons is een speciale editie boordevol wooninspiratie! Met binnenkijkers in een bungalow, herenhuis en strandhuis. Fijne shoppinginspiratie met de mooiste woonaccessoires en meubels. DIY-ideeën met natuurlijke pigmenten en klei. En nog veel meer! Bestel de woonspecial van Seasons nu voor slechts € 7 met gratis verzending binnen Nederland.

 
 

Top 3 best gelezen

 
 
 
Seasons - Instagram   Seasons - Facebook   Seasons - Youtube   Seasons - Pinterest