Juffertje in het groen: tips & tricks | Smullen van bananenbrood | Favoriete lavendelsoorten (van kwekerij Bastin)
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
 
BEKIJK DE SEASONS SHOP
Afbeelding
 

tuinfavoriet

Lavendel 

 

Kwekerij Bastin bezorgt je onmiddellijk een vakantiegevoel. Niet alleen door de ligging in de Limburgse heuvels, maar vooral door de zuidelijke geuren. Zo vind je er een unieke collectie mediterrane planten, waaronder wel honderd lavendelsoorten.

 
 
 

bloemenpracht binnen

Pluktuinen door heel Nederland

 

Al aan het begin van de zomermaanden kunnen we niet wachten tot de pluktuinen hun tuinhekken weer openen. Zelfgeplukte bloemen maken het leven simpelweg nét wat fijner. Het fijne: pluktuinen zijn door heel Nederland te vinden. 

 
 

advertorial

Franse (tuin)tafelkleden 2024 bij Bellebien

 

Ontdek de nieuwe collectie Franse tafelkleden mét en zonder coating, eigen import van Bellebien. In juli verloot Bellebien een wafeldeken naar keuze onder alle ontvangers van de gratis Bellebien-nieuwsbrief.

 
Afbeelding
 

advertorial

Seasons 5 is er!

 

Deze nieuwe Seasons staat weer vol met fijne DIY's, lekkere recepten met saffraan én mooie binnen- en buitenkijkers. Zo kijken we bij Jan en Klaus. Zij wonen op een boerderij met schapen, ganzen en een eigen moestuin. Daarnaast gaan we treinen door Zweden en kijken we in het atelier van Nathalie Wijker, die prachtige bloemen, planten en dieren maakt van papier. GRATIS bij dit nummer: een hele fijne tuinklusjes-kalender!

 
 
 

tuintip

Planten tegen muggen

 

Naast onze diervriendelijke anti-muggen kaars kun je muggen ook weren met planten! Deze vijf planten zijn een aanwinst voor je tuin, maar muggen houden er niet van en zullen de tuin dus minder bezoeken.

 
 

recept

Bananenbrood

 

Gooi bruin geworden bananen vooral niet weg, maar maak er een heerlijk bananenbrood van. Snel gemaakt én een gezondere keuze dan een plak cake. Ook fijn: je kunt erop los variëren. 

 
 

Top 3 best gelezen

 
 
 
Seasons - Instagram   Seasons - Facebook   Seasons - Youtube   Seasons - Pinterest