Buitenkijker: wilde cottagetuin | Dossier bloembollen | Wandelen door een wilgenjungle
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
 
<p>Seasons 5</p>

Seasons 5

Van treinen door Zweden tot adressen voor duurzaam tuinieren, en meer!

Afbeelding
 

zo doe je dat

Floral design (bloemschikken) 

 

Bloemschikken oogt vaak zo makkelijk, maar als je zelf aan de slag gaat kan het nog knap lastig zijn. Daarom toont onze columnist Annemarije (@florabelflowers) ons de kunst van ‘floral design’ en legt ze je uit hoe je een goede basis maakt voor het bloemschikken. 

 
 
 

dossier

Bloembollen (planten & verzorgen) 

 

Soms valt het tegen wat er opkomt van de bloembollen die je geplant hebt. Het reservevoedsel in de bol is niet altijd genoeg om straks te bloeien. Hoe krijg je nu wel mooie bloemen? 

 
 

wandelen

Wilgenjungle aan de Oude Maas

 

Klein Profijt is een mooie mix van cultuur en puur natuur. De cultuur zie je terug in de lanings, smalle dijkjes door het getijdengebied met aan weerszijden knotwilgen.

 
Afbeelding
 

advertorial

2+1 gratis op alle losse tijdschriften

 

Geniet van een leesmoment in de zon!
Je ontvangt nu bij aankoop van 2 tijdschriften nog 1 extra tijdschrift gratis! Je kunt kiezen uit ruim 25 titels, waaronder: Seasons, delicious., Landleven, HELDEN, Happinez, Plus Magazine, Flow, Columbus Travel en nog véél meer! Alle combinaties zijn mogelijk. 

 
 
 

buitenkijker

Wilde cottagetuin

 

Weelderig begroeide tuinkamers brengen steeds weer een verrassing in de lange, smalle stadstuin van styliste Selina Lake. Ze omschrijft de ‘inrichting’ ervan als romantisch, speels en zelfs een tikkeltje wild. “Het moet niet te strak en vooral kleurrijk zijn. Met heel veel bloemen.” Wij namen een kijkje in haar prachtige wilde cottagetuin.

 
 

advertorial

Koel slapen onder wafelspreien van Bellebien

 

100% katoenen wafelspreien in de kleuren roomwit, zand, wit en lichtblauw, in 1- en 2-persoons. Alle maten en kleuren zijn op voorraad! In juli verloot Bellebien een wafeldeken naar keuze onder de ontvangers van de gratis Bellebien-nieuwsbrief.

 
 

Top 3 best gelezen

 
 
 
Seasons - Instagram   Seasons - Facebook   Seasons - Youtube   Seasons - Pinterest