04-12-2019
Kære
Her har du dit daglige nyhedsoverblik fra branchen:
Blog: Brandbeskatning med et snuptag
En tredobling af afgifterne på engangsservice! Én ting er, at der var tale om en finanslov med hovedvægt på velfærd og klima. En anden, at man på denne måde med et snuptag brandbeskatter en branche, der er helt afhængig af at kunne bruge engangsservice, mener HORESTA adm. direktør.
Brandingkampagnes ambassadørkorps toptunes til at fortælle om erhvervet
14 af erhvervets største talenter har dedikeret noget af deres sparsomme fritid til at bakke op om 3F og HORESTAs kampagne Hospitality Career. Her vil de fortælle om de mange sjove, inspirerende, udfordrende og anderledes ting, der gør deres arbejdsliv spændende. Målet er, at få flere unge til at slå øjnene op for erhvervets muligheder.
SusDaneable netværksmøde
Årets Kok 2020
Messecenter Herning, FoodExpo-messen, Vardevej 1, 7400 Herning
Årets Tjener 2020
Messecenter Herning, FoodExpo-messen, Vardevej 1, 7400 Herning
Medlemsnummer:
”Helse-Tjek” af elregningen
Norsk Elkraft Danmark A/S foretager tariftjek og gennemgår restauranter og hotellers energiregnskaber. Det har allerede sparet HORESTA-medlemmer op til 400.000 kr. Med det populære Helse-Tjek fra Norsk Elkraft Danmark A/S får jeres virksomhed: Gennemgang og analyser af jeres elregning og tariffer, analyse af jeres elforbrug, en sammenligning af disse i en rapport og gennemgang af rapporten og dets afledte forslag.
HORESTA Vodroffsvej 32 1900 Frederiksberg C tlf. +45 35 24 80 80 horesta@horesta.dk
Hvis du ønsker at afmelde nyhedsbrevet, klik venligst her: AFMELD.
WebVersion