27 juli 2020
Twitter Facebook Linkedin Online versie
Twinkle
image
image
Blokker gooit Hema-handdoek in de ring
[Nieuws] Mirage Retail Group, moederbedrijf van onder meer Blokker en Big Bazar, haakt af als mogelijke overnamepartij in de strijd om Hema. Dat blijkt uit een verklaring van de retailorganisatie.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Mango deelt online omzet met franchisers
[Nieuws] Modebedrijf Mango gaat een deel van zijn uit e-commerce behaalde omzet delen met zijn franchisenemers in Spanje, Frankrijk en Nederland. Het initiatief gaat met terugwerkende kracht in per 1 januari dit jaar.
twitter facebook linkedin
lees verder
Pak mee: 5 lessons learned uit geslaagde optimalisatie bestelproces
[Advertorial] Bezoekers verliezen in de check-out is extreem zonde en soms ook te voorkomen. Door je check-out te optimaliseren, kun je meer omzet halen uit bestaand verkeer. Soms zijn kleine aanpassingen al voldoende. Smart IM deelt 5 waardevolle lessons learned gebaseerd op resultaten die zijn behaald tijdens een succesvolle A/B test in het check-out-proces. Mis ze niet!
image
image
Carrefour bedient Belgen thuis
[Nieuws] Carrefour België gaat een samenwerking aan met Uber Eats voor de bezorging van boodschappen. Vanaf september kunnen klanten in Brussel en Luik gebruikmaken van deze service. Producten worden binnen een half uur geleverd, is de belofte.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Eric Idema (EDC Retail): ‘Vliegwieleffect in heel Europa’
[Interview] De online verkoop van seksspeeltjes heeft tijdens de coronacrisis een vlucht genomen. Omdat veel mensen nu thuiswerken en meer tijd doorbrengen met de partner, neemt de behoefte naar de productgroep toe. EDC Retail, bekend van webshops EasyToys en Beate Uhse, profiteert daarvan. Ceo Eric Idema: ‘Het target van dit jaar zouden we eigenlijk pas over anderhalf jaar halen.’
twitter facebook linkedin
lees verder
Wat kun jij als marketeer doen om binnen jouw organisatie racisme tegen te gaan?
[Advertorial] Marrigt van der Valk van Durf online branding laat haar stem horen, ook tijdens #NMW (1,2,3 september, DeFabrique Utrecht). Naast het geven van voorbeelden van subtiel racisme, biedt ze je handvatten om binnen je organisatie racisme aan te pakken en te streven naar meer diversiteit.
image
image
FonQ sluit Duitse webshop
[Nieuws] De Duitse online winkel van fonQ is gesloten. De Nederlandse etailer wil zich meer focussen op het thuisland en de Belgische markt.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Zo pick, pack en ship jij als een e-commerce topspeler
[Tips] Voor online retailers wordt het steeds lastiger om aan klanteisen te voldoen. Consumenten willen niet alleen een snelle en goedkope verzending, maar ook realtime zichtbaarheid van hun bestelling én eenvoudig kunnen retourneren. Tegelijkertijd zijn er allerlei ontwikkelingen en uitdagingen waar je rekening mee moet houden, zoals toenemende transport- en magazijnkosten.
twitter facebook linkedin
lees verder
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.