Koop jouw loten onlineBekijk de webversie
Naar de website van Blue Hawks
Lotenverkoop Grote Clubactie van start
Afbeelding
Het is het zover! De lotenverkoop van de Grote Clubactie gaat van start. Ook Blue Hawks doet dit jaar weer mee. We hopen zoveel mogelijk loten te verkopen, maar hebben daarbij wel jouw hulp nodig! Hoe? Door één of meer loten te kopen. Je maakt kans op een medaille of één van de andere prijzen.

Een lot kost slechts € 3. Daarvan gaat maar liefst € 2,40 direct naar onze clubkas. Geld dat wij als club heel hard nodig hebben. Loten kun je tot en met 21 november kopen.

Kunnen we op jouw hulp rekenen?
Wij verkopen onze loten alleen online
Wat betekent dit voor jou?
 
Koop nu loten
Ga voor een medaille en gebruik jouw persoonlijke verkooppagina
Wil jij een persoonlijke verkooppagina om de loten te verkopen? Mail ons dan op info@bluehawks.nl. Dan sturen we jou de link van je persoonlijke verkooppagina toe. Dat is nu extra leuk. Want als je minimaal 25 loten via jouw pagina verkoopt, krijg je na afloop een heuse medaille.

Verkoop jij zelfs 40 loten of meer? Dan win je een voucher om een gratis bal op te halen in één van de 160 winkels van Top1Toys en Marskramer. Je maakt bovendien kans op verschillende andere prijzen.
Wat kun je met jouw lot winnen?
Door het kopen van loten speel je mee voor mooie prijzen. De hoofdprijs van de Grote Clubactie is € 100.000. De 2e prijs is een Skoda Kamiq. De 3e prijs is een Keuken Kampioen cheque van € 10.000. Andere prijzen zijn onder andere een 3-daagse minicruise, een fotocadeau cadeaubon en 1 kaart van Kaartje2go.

De trekking vindt plaats op 6 december 2022.
De uitslag staat vanaf 7 december op www.clubactie.nl.
Deze e-mail is verstuurd aan newsletter@newslettercollector.com.• Als u geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen, kunt u zich hier afmelden. • U kunt ook uw gegevens inzien en wijzigen. • Voor een goede ontvangst voegt u info@bluehawks.nl toe aan uw adresboek.
Laposta e-mailmarketing