BluescafeMailing
Is this email not displaying correctly?
View it in your browser.
nieuwsbrief
Bluescafe
 
 
Beste mensen,
 
Deze week in het Bluescafe te bewonderen.
 
Vrijdag 3 juni ALLEN FORRESTER BAND
Allen-Forrester Band (USA) www.allen-forresterband.com
De liefhebbers van een heerlijke portie opzwepende mix van frisse bluesrock en melodieuze southern rock komen beslist aan hun trekken.
..
"Na twee succesvolle tours in 2019 en 2021 en een reeks concerten in New York, komt de Allen-Forrester Band terug naar Europa.
Een samenwerking tussen de New Yorkse gitaristen  zanger/gitarist Josh Allen en lead gitarist Ben Forrester. Beïnvloed door de pioniers van de Southern rock de Allman Brothers Band, Lynyrd Skynyrd en Marshall Tucker, geven de twee een nieuwe draai aan het klassieke twin- gitaargeluid en combineren hun invloeden  tot een opzwepende mix van frisse bluesrock en melodieuze southern rock."..

Hun liveshows zijn niet alleen een showcase van verfijnde gitaarriffs en Josh's bluesy verweerde stem, maar ook van het speel- en improvisatieplezier van de hele band. De Duitse ritmesectie met Hendrik Herder op bas en Matthias Böhm op drums completeren het moderne, maar tijdloze geluid van de band.
Aanvang 22.00 uur entree 10,-
 
 
Zaterdag 4 juni STONEY
Op 8 maart 2015 was het eerste optreden van Stoney. In 6 jaar waren er landelijk veel optredens op braderieën o.a. bij Dedemsvaria en diverse country cafés tot in Spanje. In Zevenaar opende STONEY het Spikker country festival.
Na een periode door COVID kunnen de bandleden van Countryband STONEY er nu weer lekker tegen aan. Zondagmiddag 15 mei speelden staan zij voor het eerst op het podium van Het Bluescafe Apeldoorn. Het was een enorm succes.  De band heeft er ontzettend veel zin in en hopen dat u komt luisteren en natuurlijk wellicht een (line) dansje(s) doen.

STONEY bestaat uit 5 bandleden: zangeres Annet Jeths  , bas Okkes Ursepuny, solo Eddy Koekerits , slag en zang Leo Logher  en drummer Johan Maes. De ervaren muzikanten hebben een muzikale achtergrond vanuit diverse bandjes en muziekstromingen van Blues en Country, tot Rock. Het uitgebreide repertoire bestaat, uit nummers van o.a. Rolling Stones, Elvis, Creedance, Mavericks en Smokey ( Chris Norman ) Het sprankelend repertoire bestaande uit allround songs, meezingers en heerlijke line dance nummers wordt door een breed publiek zeer gewaardeerd.
Aanvang 16.00 uur vrij toegang.
 
 
Maandag 6 juni SPQTRM
Eind 2019 vonden vijf, grotendeels Apeldoornse, muzikanten elkaar in hun passie voor het spelen van jazz-gerelateerde popmuziek. SPQTRM (spreek uit als: Spectrum) was geboren. Al snel was er behoefte aan meerstemmige zang en ging men met 2 backing vocals verder als zevenkoppige band. Het repertoire bestaat uit nummers van bands uit de jaren ‘70 en ‘80 als Steely Dan, Boz Scaggs en Gino Vannelli, maar ook van hedendaagse muzikanten als Ole Børud en CPR. 
De band bestaat uit:
Vocals: Frans Scholten
Keys: Frank Pistorius
Drums: Arno Willemsen
Guitar: Ray ter Riet
Bass guitar: Armand Spee
Backing vocals: Inge Gammauf
Backing vocals: Maggie Doedens
Aanvang 16.00 uur vrij toegang.
 
 
Hoop jullie weer te zien in het Bluescafe en alvast een fijn weekeind.
 
Groet.,
 
Jan
Email Marketing Powered by Mailchimp