BN'ers dansen sterren van de hemel in Dance Dance Dance!

3 years ago


Text only:

Deze mag je niet missen

Spektakel in Dance Dance Dance!

Wát een show hebben de koppels neergezet in de eerste aflevering van Dance Dance Dance! Wat dacht je van Humberto als Chris Brown? Kijk de aflevering!

Dit Was Het Nieuws is terug 

Een gloednieuw seizoen Dit Was Het Nieuws met de nieuwe teamcaptains Daniël Arends en Martijn Koning. En Harm is er nog steeds!  Kijk terug.

Kijk vooruit: Zwarte Tulp

Twee families uit de Bollenstreek zijn aartsvijanden en hebben maar één doel: als eerste een zwarte tulp kweken. En wat is het mysterie achter hun jarenlange ruzie? Kijk aflevering 1!

"Zullen we mama boos maken?"

Andy wacht op Melisa maar is het nu zat. Hij weet haar goed op stang te jagen. Dochterlief leert ook snel mee te doen... Kijk de video.

Kandidaat knalt door glazen plaat

Het gaat er pittig aan toe bij Professor Nicolai en Dr. Beckand. Deze opdracht is even flink zweten voor de kandidaten... Kijk de video.

Eva Jinek verslikt zich

In Beste Kijkers schiet Eva Jinek spontaan in de lach. Helaas net op het moment dat ze een slok water neemt... Kijk de video.

Veel kijkplezier!

Je ontvangt deze e-mail op newsletter@newslettercollector.com omdat je je hebt geregistreerd voor een RTL ID. webversie | klik op onderstaande link om je af te melden voor deze nieuwsbrief: http://nieuwsbrieven.rtl.nl/unsubscribechannel/xl_newsletter/2687fd8d6e154a55/v1/


Rtl.nl

Categories: Magazine Newspapers News Media
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019