Veel leesplezier dit weekend!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Quote
 

Rechters fluiten cryptocowboy Bob Ultee terug in zaak tegen Quote

Op hoge poten eiste serie-ondernemer en brokkenpiloot Bob Ultee, die zijn eigen cryptomunt ‘Bobcoin’ aan beleggers slijt, rectificatie. Volkomen onterecht, aldus het Amsterdamse Hof.

 
 
Quote
 

Peter B. blijft vooralsnog uit de bajes: rechter houdt het bij taakstraf

Van rentenieren in de zon van Bonaire naar reflecteren op zijn zonden in de bajes? Vooralsnog komt het niet zover: de Rechtbank Alkmaar veroordeelt Peter B. tot een taakstraf in plaats van een gevangenisstraf.

 
 
Quote
 

Peter Gillis verdiende paar ton aan boekverkoop biografie

'Massa is kassa' en massaal boekjes verkopen is dat natuurlijk ook. Maar Peter Gillis hield wel erg veel over aan zijn boek.

 
 
Quote
 

Dodelijk vermoeiend: Politiek die om soundbites draait

Vastgoedman Maarten de Gruyter is klaar met de soundbites van politici als Henk Nijboer.

 
 
Quote
 

De nieuwe Quote met: Erik de Vlieger, Geert Schaaij, Marc Coucke & Superjachtkunstenaars

Quote's zomernummer is weer traditioneel lekker gevuld met luxueuze leesverhalen voor op het strand of bij het zwembad. Genieten gegarandeerd.

 
 
Quote
 

Heeft DJ Tiësto echt 'zo'n beetje half Breda' in bezit?

Nee, maar Quote 500-lid Tijs Verwest, zoals Tiësto officieel heet, heeft met een beetje goede wil wel één halve straat in Breda. En nog wat vastgoed elders in Brabant.