De natuur is in de herfst op z'n mooist en laat zich in al zijn kleurenpracht zien. Geniet ervan!

De natuur is in de herfst op z'n mooist en laat zich in al zijn kleurenpracht zien. Geniet ervan!

Online versie.

Weekendesk

BELEEF MEER DAN EEN WEEKEND

BESTEMMINGEN

THEMA'S

LAST MINUTE

⚡ FLASHDEALS

AANBIEDINGEN

LAST MINUTE HERFSTVAKANTIE

Over een paar dagen begint de herfstvakantie: hét moment om er even tussenuit te gaan! Ga op stedentrip naar Parijs of Amsterdam, of kom helemaal tot rust in een wellnesshotel. Boek last minute een weekendje weg en vertrek!

Nederland

Nederland  tot 47%*

ONTDEK NU
België

België  tot 45%*

ONTDEK NU
Duitsland

Duitsland tot 47%*

ONTDEK NU
Frankrijk

Frankrijk  tot 55%*

ONTDEK NU
Met diner

Inclusief ontbijt en activiteiten

  Alleen de beste hotels

Annuleren en wijzigen zonder kosten*

020 794 37 03

maandag - vrijdag: 8u - 22u zaterdag - zondag: 9u - 19u

Dit is een Weekendesk mailing. Om uit te schrijven, klik hier.

* Nederland: -47%, Best Western Hotel Slenaken; België: -45%, Dolce La hulpe Brussel; Duitsland: -47%, WELCOME Hotel Lippstadt; Frankrijk: -55%; Grand Hotel d'Orleans.

* Tot 2 dagen voor aankomst, uitgezonderd voor pakketten aangeduid als niet annuleerbaar.

* In overeenstemming met de Wet ter bescherming van de privacy heeft u het recht van inzage, wijziging en verwijdering van uw persoonsgegevens. Die gegevens kunnen onderworpen zijn aan een computerverwerking bestemd voor statistische doeleinden en aan derden worden doorgegeven. Om dit recht te laten gelden of om u te verzetten tegen het doorgeven van uw gegevens aan derden, schrijft u naar: Weekendesk, Service Marketing, 19-21 avenue Dubonnet, 92400 Courbevoie, France. 

 * Maximaal kortingspercentage berekend op het standaardtarief van het hotel op basis van een overnachting voor 2 personen, op een selectie van data, bestemmingen en hotels. Om gebruik te maken van deze aanbieding, kan een minimum aantal overnachtingen worden vereist. De aanbiedingen zijn onderworpen aan de voorwaarden zoals beschreven in de uitgebreide beschrijving en geldig op basis van de beschikbaarheid. De afbeeldingen, logo's en foto's die worden gebruikt voor onze promotiebanners zijn illustratief en niet contractgebonden. De aangegeven prijzen stemmen overeen met de prijzen op onze website op 07/10/2016. Afhankelijk van de beschikbaarheid kunnen deze worden aangepast.