Dwars door de Alpen of een reis door Schotland | Welke reis past bij u?
Indien u deze mail niet goed ontvangt, klik dan hier voor de webversie
Kies uw ideale reis en profiteer
Kies uw ideale reis en profiteer
Maak een prachtige reis door de Alpen, dompel u onder in de mystieke sferen van Schotland of proef raki in de Balkan. Welke nazomerreis sluit perfect aan bij uw wensen? 

Reserveer uiterlijk 23 juni een plekje op een van de geselecteerde nazomerreizen en profiteer van een leuke actie! Gebruik de actiecode nazomer bij uw boeking en u krijgt een echte ACSI jeu-de-boulesset cadeau.

Bent u benieuwd welke reizen aan deze actie deelnemen, kampeerliefhebber?
U vindt een voorproefje hieronder!
Een greep uit de nazomerreizen
Van de Elzas naar de Provence
Vanaf € 1299
Van de Elzas naar de Provence
23 augustus 2021 - 20 dagen
Proef en beleef Frankrijk! Reis door karakteristieke stadjes in de Elzas en via de Jura naar de Côte-du-Rhône. Ontdek het kleurrijke Straatsburg, het charmante Colmar met haar vakwerkhuizen en het wijnstadje Eguisheim. Overal proeft u de superwijnen van de streek en geniet u van ambachtelijke producten op gezellige lokale markten.
 
Dwars door de Alpen
Vanaf € 1249
Dwars door de Alpen
3 september 2021 - 22 dagen
Voor de treinliefhebbers een absolute must! Reis met ons door de prachtige bergwereld van de Alpen. We maken excursies met bergtreinen en tandradbanen. Onderweg passeren we berggehuchten, idyllische meren als de Wolfgangsee en de Vierwaldstättersee, en de imposante Krimmler Wasserfälle. In stadjes als Chamonix kunt u even uw zinnen verzetten in de gezellige winkelstraten.
Schotland
Vanaf € 1449
Schotland
2 september 2021 - 25 dagen
Zonnestralen die jacht maken op achtergebleven slierten nevel. Atlantische golven die zich stukslaan op rafelige rotsen aan de kust. Kastelen van machtige clans. Reis met ons naar Edinburgh, Inverness en Durness. Hier worden mystiek en realiteit moeiteloos met elkaar verweven. Vrijheid, clans en whisky: dat is Schotland!
 
Kroatie
Vanaf € 1099
Kroatie
11 september 2021 - 23 dagen
Kroatië heeft zo veel te bieden! Aan de kust liggen de oude universiteitsstad Zadar, het bruisende Split en het zuidelijke Dubrovnik. De kleinere kustplaatsjes ademen een onmiskenbare Italiaanse sfeer. We bezoeken onder andere Krk en Nationaal Park Kornati. En natuurlijk kunt u de beroemde Plitvice meren & watervallen bezichtigen. 
    SGR_logo    Calamiteiten fonds 
Klantenservice
Ma-vr 08.30 - 20.00u
+31(0) 488 42 08 10
Volg ons op Facebook  Volg ons op Instagram
U ontvangt deze mail op: newsletter@newslettercollector.com
ACSIreizen.nl  |  Afmelden  |  Klantenservice
© 2021 ACSI Holding BV - All Rights Reserved.