Boek nu je zomervakantie!
 
Heb je ook zo'n zin in vakantie?
Nu er meer versoepelingen zijn, zijn ook de mogelijkheden voor vakantie aanzienlijk vergroot. Ook vakantie naar het buitenland is weer een reële optie. Wel is het verstandig de website www.nederlandwereldwijd.nl/reizen te raadplegen, voordat je op reis gaat.
Er wordt op dit moment veel gereserveerd in binnen- en buitenland. 
Op onze website vind je een ruim aanbod aan christelijke campings en vakantieparken, maar ook een ruime keus aan particulier aanbod.
Kijk ook eens op onze website www.christelijkecampings.nl waar je een overzicht vindt van alle christelijke campings in binnen- en buitenland.  
En bezoek onze rubriek aanbiedingen, voor kortingen, acties en last minutes..
 
Op onze website vind je een gevarieerd aanbod, o.a. 
 
 
Volg ons ook op Facebook en Instagram We houden je dan op de hoogte van het laatste nieuws, aanbiedingen etc.
 
Tip Voor actueel reisadvies voor Europa kijk je op www.nederlandwereldwijd.nl/reizen
 
Wil je ook adverteren? Neem dan contact met ons via dit formulier.
 
 
 
 
 
Camps4Kids - Kinderkampen

 

 

Camps4Kids is dé christelijke kinderkamporganisatie in Nederland.

Camps4Kids bestaat al meer dan 10 jaar en is een groeiende speler van kindervakantiekampen in Nederland.
De christelijke kinderkampen van Camps4Kids helpen door nieuwe frisse programma’s kinderen in Nederland de Here Jezus kennen. 
 

 

Kustlicht Zeeland Vakanties

 

 

Aan de Walcherse kust heeft u de vakantiewoningen voor het kiezen. Kiest u voor een verblijf te midden van de duinen aan zee of in een bosrijke omgeving.
In de buurt van een mooi dorp of stad of juist in een natuurgebied. En altijd dicht bij het water. Op de mooiste plekjes van Walcheren heeft u een uitgebreide keuze uit schitterende bungalows, vakantiewoningen en appartementen.
 
 
 
Het Reirinck - Winterswijk
 

Genieten in de Achterhoek!

Het Reirinck biedt prachtige groepsaccommodaties, vakantiehuizen en een bed & breakfast op één van de mooiste plekken in de Achterhoek. De diverse accommodaties zijn ook gecombineerd te gebruiken.

Het Reirinck is gelegen in buurtschap Zwolle tussen Groenlo, Winterswijk en Eibergen en de Duitse grensplaats Zwillbrock. Hier is de Achterhoek op zijn mooist. Metershoge Hollandse eiken, kronkelende landelijke wegen, met op de splitsing onze eeuwenoude monumentale boerderij.

Van harte welkom!

 
 
 
Vakantiepark De Sikkenberg - Onstwedde
 

Welkom op onze familiecamping

Kom deze zomer kamperen op De Sikkenberg! We zijn een familiecamping en houden van de gezelligheid die kinderen en jongeren brengen op de camping. Maar: ook rust, goede voorzieningen én lekker eten zijn belangrijk. Daarom is ons toiletgebouw vernieuwd en organiseren we gezellige borrelavonden. In de zomervakantie hebben we een interkerkelijk recreatieprogramma voor jong en oud. Op zondagen is er een gezinsdienst met een spreker. Onze kampeerplaatsen zijn ruim en privé-sanitair is mogelijk. Ga naar www.sikkenberg.nl/kamperen.

 

 
 
CCI Nederland

De leden van CCI-Nederland hebben zich verenigd om elkaar onderling te stimuleren en te bemoedigen in het werk dat zij doen voor hun gasten. Daarnaast hebben zij zich gebundeld om aan gasten duidelijk te maken dat ze bij een CCI-Nederland bedrijf van te voren weten dat het goed zit:

  • Bijbelse normen en waarden centraal
  • Bijbels rentmeester
  • Een CCI-Nederland ondernemer is belijdend christen
  • Respect voor verscheidenheid in geloofsbeleving
 
Bungalowpark Hoge Hexel - Twente
 
 
 
Camping De Haerhagen - Doornspijk
 
 
 
WIN DEZE HIPPE TAS!
 
Volg je ons al op Instagram?
We hebben een leuke winactie, waarmee jij en een vriend/vriendin een hippe tas kunnen winnen.
 
We houden je dan op de hoogte van het laatste nieuws, aanbiedingen etc.
Ga naar onze pagina en maak kans op deze leuke tas!
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
Nieuw!
Camping Pré des Pèlerins - Frankrijk
 

Van harte welkom op christelijke camping Pré des Pèlerins. Dé gezellige familiecamping in het hart van Frankrijk. 

Hier kun je genieten van de rust en het mooie groene landschap van de Corrèze.

De standplaatsen zijn in een vriendelijke, grotendeels autovrije omgeving gesitueerd. Er is een leuk zwembad voor jong en oud, trampolines, speeltoestellen, zandbak en een animatieprogramma ontbreken op onze camping niet. Van harte welkom!

 

 
 
 
RCN Vakantieparken in Nederland en Frankijk
 
RCN beschikt over zeventien vakantieparken in Nederland en Frankrijk, met ieder een eigen karakter en een unieke ligging in de natuur. Dankzij die verscheidenheid kunnen wij jou als gast altijd een vakantie bieden die bij je past.

Op al onze locaties is een ruime keuze aan kampeermogelijkheden en verhuuraccommodaties. Gastvrijheid staat bij ons altijd centraal. Graag houden wij rekening met jouw persoonlijke wensen, zodat je helemaal kunt ontspannen en volop kunt genieten
 
 
 
 
 
 

 

 
De Kroeze Danne - Twente
 
Vakantie al geboekt, of er even lekker tussenuit met het gezin, samen zijn in een prachtige omgeving...
Wat dacht je van een verblijf in een van onze comfortabele chalets? De chalets zijn het gehele jaar door te huur en zijn o.a. voorzien van centrale verwarming voor een aangenaam verblijf.
 
 

 

 
B&B Reitsmahoeve - Groningen
 
Bed & Breakfast Reitsmahoeve biedt u twee ruime kamers voorzien van 2 eenpersoons bedden en een zitje.
De bedden zijn voor u opgemaakt en de handdoeken en zeep liggen klaar voor gebruik. Koffie en thee en iets lekkers erbij zijn ook aanwezig.
U verblijft in een landelijk, aan de rand van het dorp gelegen woning met B&B, in het zuidelijkste puntje van de provincie Groningen, het mooie Westerkwartier.
Het Westerkwartier biedt tal van mogelijkheden zoals o.a. fietsen en wandelen. Ook een dag naar de eilanden of de stad Groningen is heerlijk ontspannen.
Van harte welkom!
 
 

nvt • nvt, nvt • Netherlands • Klik hier om uit te schrijven.

Bekijk de e-mail online