Nieuwsbrief december 2016

Beste nieuwsbrieflezer,

Het jaar 2016 is bijna voorbij. De komende tijd zal er weer veel worden gezocht en gereserveerd op onze website. Er is veel nieuw aanbod op onze website, zorg ervoor dat u er op tijd bij bent. Bij de meeste christelijke campings kunt u vanaf december reserveren voor het seizoen 2017. Kijk hiervoor ook eens op www.chr-campings.nl
De afgelopen periode zijn er veel nieuwe accommodaties bijgekomen. In deze nieuwsbrief is hiervan een kleine selectie gemaakt. Kijk op onze website voor de leukste aanbiedingen en lastminutes. Ook nu in het winterseizoen kunt u mooie, voordelige vakanties vinden.

De Christelijke Vakantiesite wordt druk bezocht. Onze website biedt een ruime keuze aan accommodaties, er is voor elk wat wils: groepsaccommodaties, vakantiewoningen, B&€™s, kinderkampen, groepsreizen etc. Voor een overzicht van alle christelijke reisorganisaties kunt u kijken op de website
www.chr-reizen.nl en voor alle christelijke campings kijkt u op www.chr-campings.nl
Onderstaand een kleine selectie van nieuwe aanbieders op onze website. Klik op onderstaande blauwe tekst voor meer informatie over de accommodaties.

 

De medewerkers van de Christelijke Vakantiesite wensen u Gezegende Kerstdagen en een voorspoedig nieuwjaar.

 

 

Kinderkampen
Camps4Kids

Camps4Kids:  Je leert de Here Jezus kennen!

 

Camps4Kids is DE christelijke kinderkamp organisatie in Nederland.

Camps4Kids bestaat al 5 jaar en is een groeiende speler van kindervakantiekampen in Nederland.

De christelijke kinderkampen van Camps4Kids helpen door nieuwe frisse programma's kinderen in Nederland de Here Jezus kennen.

Camps4Kids = gewoon Camps4Kids; je moet het beleven!

Meld je aan!
 

klik hier voor meer info
Familiehuis 20 personenen
Duinoord in Oostkapelle

Familiehuis voor 20 personen

Familiehuis Duinoord is een comfortabel groepshuis voor maximaal 20 personen.

De prima uitgeruste keuken is uitermate geschikt voor een gezellig ”samen koken” weekend. Catering is ook mogelijk.Er is een gezellige woonkamer en een buitenterras.

 

Beneden zijn 2 tweepersoons slaapkamers met een eigen badkamer, (uitbreiding tot 4 personen mogelijk) boven zijn 3 vierpersoonskamers met een eigen badkamer. In ons familiehuis is overal gratis wifi beschikbaar.

 

De accommodatie beschikt over voldoende parkeergelegenheid (gratis). 

 

 

 

 

klik hier voor meer info
Vakantiewoning op bungalowpark
4 persoons bungalow in Zelhem
 
4 persoons bungalow met terras op het zuiden rustig gelegen op een klein schalig parkje. Schitterende omgeving in  Zelhem.

Fraai gelegen op bungalowpark ”het Zonnetje” en nabij landgoed ”Het Zand” is deze half vrijstaande recreatiebungalow, woonoppervlakte ca. 50 m2, op een kavel van maar liefst 277 m2 EIGEN GROND. Super net en complete ingericht. Veel privacy en rust.
 
klik hier voor meer info
Vakantiewoning op bungalowpark
4 persoons Chalet in Rutten


Luxe chalet op rustig bungalowpark, Rutten, Nederland
Het chalet ligt in Rutten, in de provincie Flevoland, ongeveer 10 km ten noorden van Emmeloord en 7 km ten zuiden van Lemmer. Het maakt deel uit van een kleinschalig bungalowpark, Het Groene Kwadrant, 
 

 
klik hier voor meer info
EVA Vakanties in Frankrijk
 
Vakantiehuisje Frankrijk - Eva Vakanties, Saint Priest la Prugne, Frankrijk
Vakantiehuisje op Camping Le Paradou, midden Frankrijk. Eva Vakanties organiseert hier activiteiten in de zomer, single-reizen, wandel- of fietsvakanties en jonge gezinnenweken.
klik hier voor meer info

 
Beleef het op Camping Letni Den  (Tsjechië)
 Christelijke Camping Tsjechië Letni Den, in de zonnige vallei in zuid Moravië! , Tsjechië
De camping is gelegen in het zuiden van Tsjechië in het Moravische Hoogland. Dit gebied kent een landklimaat met warme zomers. “Letni Den” betekent letterlijk “zomerse dag”. Uw gastheer en gastvrouw zijn het Nederlandssprekende echtpaar Robert en Annette Louwsma. Wij heten u van harte welkom!

klik hier voor meer info

 

Hotel
Hotel Florence (Oostenrijk)

Hotel Florence***, Weissenbach am Lech, Oostenrijk

 

In Hotel Florence*** op vakantie, Of u nu van een rustige of actieve vakantie houdt, van wandelen, langlaufen of misschien bent u zelfs een ervaren skiër, Hotel Florence*** en omgeving heeft voor elk wat wils! Dat Hotel Florence*** een prachtige verblijfplaats is voor zowel in de zomer als de in winter.

 

En wist u dat Weißenbach over vele kilometers langlaufloipen beschikt? Deze loipen bevinden zich op 20 m afstand van Hotel Florence***! Indien U meer informatie wilt, vraag dan naar onze brochure. 


  

 

klik hier voor meer info
Minicamping
Mini Camping Schotererf
Christelijke Minicamping

Mooie minicamping op de grens van de drie provincies Friesland, Overijssel en Flevoland. Grote variatie aan landschappen, zoals Nationaal Park 'de Weerribben'.

Kwalitatief goede faciliteiten, vrij gebruik van warm water en gratis internet.

Daarnaast de mogelijkheid tot het huren van een van onze pipowagens "Ot en Sien"! Schotererf, dat is even helemaal weg!

Elke omgeving heeft zijn eigen sfeer en verrassingen. Massatoerisme kent deze streek niet. De kleinschaligheid van campings in deze regio maakt het mogelijk dat u van rust en ruimte kunt genieten. 
  
klik hier voor meer info
Familiehuis Nunspeet
 
Het is allemaal net iets meer bij Vakantiepark Familiehuis Nunspeet. Dat zult u al ervaren als u de lange, statige oprijlaan opkomt. Ons goed onderhouden, nieuw aangelegd vakantiepark ligt direct aan het Veluwemeer! Alleen deze ligging al leent zich uitstekend voor een kortere of langere vakantie in een notariswoning of chalet.

 
klik hier voor meer info
 


 

 

Reis- of recreatieverzekering sluit je nu af bij Diligentia 
 
Wij zijn een christelijk onafhankelijk financieel advieskantoor. U kunt bij ons terecht voor uw reis- of recreatieverzekering. Daarnaast adviseren wij over en bemiddelen wij bij hypotheken, pensioenen, verzekeringen, financiele planning en vermogensopbouw.  
klik hier voor meer info

 

Wilt u zelf een vakantiewoning, chalet of stacaravan kopen? Kijk hiervoor op onze "Te Koop' pagina
  Klik hier voor een overzicht
   

 

nvt • nvt, nvt • Netherlands • Klik hier/click here om uit te schrijven/to unsubscribe