Boek ook je individuele reis bij Vakantieduiker!

6 years ago


Text only:

 

Beste Do John,
Het is alweer even geleden dat je een nieuwsbrief van ons ontvangen hebt, maar in tussentijd is er dan ook veel   gebeurd en aardig wat te vertellen! Tijd voor een update dus.
Boek ook je individuele reis bij Vakantieduiker!


De meesten van jullie zijn inmiddels 1 of meerdere keren met ons mee geweest op een groepsduikreis. Dus dat je daarvoor bij Vakantieduiker terecht kunt, is geen nieuws. Wat de meesten van jullie misschien nog niet weten, is dat we ook al jaren individuele duikreizen voor mensen in elkaar zetten. Dat werkt heel eenvoudig: jij geeft je wensen aan, wij zoeken de beste opties voor je uit en regelen alle boekingen voor je. Tegen een eerlijke prijs en met goede service.
We hebben ons aanbod de afgelopen maanden uitgebreid met onder andere bestemmingen als Bonaire, Thailand, de Filippijnen en liveaboards in Egypte.
Een deel van de bestemmingen die we aanbieden vind je terug op de website, er is echter zoveel te vertellen... we zijn nog lang niet klaar. Dus zie je jouw droombestemming er niet tussen staan, neem dan even contact met ons op. Dan praten we je persoonlijk bij over alle mogelijkheden!
Uitbreiding van ons team, meet Bob & Erica!
Erica Lexa, 28 jaar, woont met haar gezin in Woerden.
'Mijn toeristische opleiding aan het Mon3aan College te Den Haag heb ik afgerond in de richting Reizen. Na mijn opleiding ben ik aan de slag gegaan bij verschillende IATA kantoren en bij een groot bedrijf waarin een 'inhouse' reisbureau gevestigd is. De specialiteit die ik de afgelopen jaren goed ontwikkeld heb, is het vinden van de juiste vluchten en tarieven voor de klant. Iets wat niet geheel onbelangrijk is!
Het werk is ontzettend leuk, uitdagend en motiverend. Compleet wat anders dan ik gewend was! Iedere aanvraag is anders en ik leer iedere dag nieuwe dingen. Met het duiken was ik nog niet bekend, maar ik kan niet wachten om in het water te liggen! Binnenkort ga ik met Iduna naar Bonaire om de laatste puntjes op de i te zetten voor jullie reizen Ã©n mijn eerste onderwater-ervaring te beleven...
Ik kan wel zeggen dat ik er trots op ben om de 1e medewerkster van Vakantieduiker.nl te zijn!' 
Bob Molenkamp, 44 jaar jong, woont sinds korte tijd in Oostenrijk.
'Hiervoor heb ik ruim 6 jaar in Dahab, Egypte gewoond, waar de samenwerking met Vakantieduiker is ontstaan. Met succes, want veel Vakantieduikers die in Dahab zijn geweest, komen terug of gaan mee met ons naar een andere bestemming.
Mijn vrouw Miriam is mariene biologe en samen met Vakantieduiker ontwikkelen we nieuwe reizen, waarbij het biologie aspect extra aandacht krijgt. Zo hebben we vorig jaar een mooie reis naar Bali en Lombok opgezet, inclusief mariene biologie presentaties.
Egypte blijft mijn eerste liefde op het gebied van duiken en naast Dahab bieden we nu ook liveaboards aan. Bijvoorbeeld in augustus en oktober naar het Noorden van de Rode Zee. Onze nieuwste reis is een combi mini liveaboard van 3 dagen, gecombineerd met 4 dagen Dahab. Duiken op de mooiste duikstekken zoals Ras Mohammed en de Thistlegorm, maar ook de relaxte sfeer van Dahab.
Mocht je vragen hebben over het duiken in Egypte of andere bestemmingen, laat het dan weten, ik geef je graag meer informatie.'

Goed om te weten: Vakantieduiker.nl is opnieuw SGR gecertificeerd!
Ook dit jaar is Vakantieduiker weer goedgekeurd voor aansluiting bij de SGR. De SGR biedt garantie voor het geval dat een aangesloten reisorganisatie wegens financieel onvermogen zijn verplichtingen niet nakomt.
Dit betekent dat jouw vooruitbetaalde reisgeld altijd veilig is. Mocht er iets gebeuren met Vakantieduiker, dan is je vakantie in ieder geval veilig voor boeking en betaling, of je krijgt je geld terug.


Je kunt hier je inschrijving voor deze nieuwsbrief wijzigen of annuleren:

Change your subscription
UnsubscribePowered by Joobi

 


Vakantieduiker.nl

Categories: Holidays Abroad Diving | Aquatics Sport Hobby | Leisure Aircraft | Aviation
Age: 7 until 13 year 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019