You can't open this newsletter? View online

Summer Offers

De zomer is begonnen bij Oostwegel Collection. Ontdek onze luxueuze accommodaties, geniet van seizoensgebonden gastronomie en beleef exclusieve zomerervaringen. Onze hotels bieden de perfecte gelegenheid om zonovergoten avonturen te beleven en onvergetelijke herinneringen te creëren.

 

 

WHAT'S ON IN JULY

Ontdek en boek een van onze inspirerende zomer 'experiences' bij

Oostwegel Collection.

St. Martinus

Lunch met St. Martinus & Oostwegel Collection

Verwen uzelf met een bijzondere culinaire ervaring tijdens onze Winemakers Lunch, georganiseerd bij St. Martinus op zondag 14 juli. Onze getalenteerde chefs bereiden een vijfgangenmenu dat wordt gecombineerd met wijnen van St. Martinus, om zo een scala aan heerlijke smaken te onthullen.

Les Salons Terrace

Ontdek het zonovergoten terras van Les Salons

Geopend voor zowel lunch als diner, het zonnige terras van Les Salons biedt de perfecte setting om het nieuwe seizoensmenu van het restaurant te proeven. De gerechten worden bereid met de beste lokale en zelfgekweekte producten uit onze eigen moestuin, het WIJland.

 
Pandhof

Ontspan in de binnentuin van Kruisherenhotel Maastricht
Gelegen in het hart van het prachtige Kruisherenhotel Maastricht, biedt ons Pandhof een al fresco bestemming in het stadscentrum. Bestel heerlijke hapjes, creatieve cocktails en champagnes van de gloednieuwe menukaart.

Group in WIJland

Boek uw 'Summer Break' bij Winselerhof
Verblijf twee nachten bij Winselerhof en verken de charmante omgeving en bezoek de verschillende steden en dorpen van de regio. Trek u terug in onze landelijke hoeve waar restaurant Pirandello en Luigi's bar en terras uitzonderlijke Italiaanse gerechten met een regionale twist serveren.