Boeken voor de goede voornemens 2018

De allerbeste wensen voor 2018! Veel geluk, vrolijkheid en vooral gezondheid toegewenst.
De eerste maanden van het jaar staan altijd in het teken van de goede voornemens: meer bewegen, gezonder eten, bewuster leven.
Daarom in deze nieuwsbrief een paar suggesties voor 'gezonde' boeken.

Aerial Media Company

De lekkerste nieuwe recepten van Let's go Paleo!
Sandra van Schijndel            
Aantal pagina’s: 144
Uitvoering: paperback
ISBN: 9789402601121
Prijs: 14,95

Dit boek kent geen te volgen dieet of ander concept; het is een verzameling van de lekkerste recepten van de auteur. Nieuwe en bekendere gerechten komen aan bod. Voor iedereen en voor elk moment van de dag meer dan 60 suggesties voor ontbijt, lunch, diner, soepen, toetjes, tussendoortjes en nagerechten. En uiteraard ontbreken paleo shakes en dranken niet.

Inhoudsopgave:
Shakes & dranken
Soepen
Crackers & broodvervangers
Ontbijt
Lunch & diner
Toetjes & nagerechten
Tussendoortjes
Boekproeverij
Food Body Mind is een 'belangwekkend standaardwerk' - Jan Heemskerk, de Volkskrant

Food Body Mind
Wendy Walrabenstein
ISBN: 9789402600902
€ 24.95
Aantal pagina’s: 244
25 x 19 cm
NUR 860


Een gezonde leefstijl gaat over voeding, lichaam en geest: FOOD BODY MIND. Om je eigen plan te ontwikkelen is het nodig enige basiskennis te hebben. In de drie delen worden daarom de drie onderwerpen behandeld waarbij het uitgangspunt steeds is: lang en gezond leven. Keer op keer is namelijk gebleken dat als je werkt aan lang en gezond leven, de rest vanzelf komt: een strak figuur, goede bloedwaardes en zelfs de balans en rust.
Boekproeverij
Neem je gezondheid in eigen handen - Herbatheek
Stef Mintiens
ISBN:
9789402601336
Gebonden

€ 26,95
Aantal pagina’s: 320

NUR 870

De boodschap van deze uitgave is snel duidelijk; neem je gezondheid weer in eigen hand. Dit boek wil een handleiding zijn. Niet een met regeltjes om strikt te volgen, wel een gids die je leert kijken hoe je zelf beter voor je gezondheid kunt zorgen. Gebaseerd op eeuwenoude, waardevolle tradities uit de natuurgeneeskunde en aangevuld met ervaringen uit de praktijk van de auteur. Maar dan wel op een frisse, moderne en snel toepasbare wijze die past in de hectische tijd waarin we leven. Een boek dat je kunt lezen van het begin tot het einde, maar ook gewoon kunt openslaan bij de informatie die je zoekt. Met nuttige tips voor je gezondheid, lekkere en gezonde recepten en ideeën over een mooie en ethische manier van leven.

Boekproeverij
Mijn 6:1 vastendieet
Johan van Eeckhout en Lies Barzeele
ISBN: 9789402601756
Paperback    € 19,95
Aantal pagina’s: 160
Geheel in kleur
Formaat: 19 x 24 cm
 

Dit boek is een handleiding om van je vastenstrategie een echt succesverhaal te maken. Van mindset tot recept en van gewichtsverlies tot gezondheidswinst; geen enkel aspect blijft onderbelicht.

Na de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk heeft het 5:2 dieet ook de Lage Landen in no time veroverd. De charmes van deze strategie voor gewichtsverlies? Eenvoud, gedoseerde inspanning en zichtbaar resultaat! Toch lopen veel enthousiaste 5:2 ‘ers tegen grote hindernissen aan. Wat doe je met symptomen als hoofdpijn, misselijkheid en honger op je vastendagen? Wat doe je als gewichtsverlies uitblijft? Hoe ondersteun je je lichaam optimaal?

Ook bij de doe-het-zelf aanpak van het vastendieet is goed advies van groot belang. Anders gooi je ten onrechte de handdoek in de ring. Bovendien is de 6:1 variant een uitgelezen strategie om gewichtsverlies te behouden én duurzame gezondheidswinst te boeken.

Boekproeverij
Bakken met Haver is alles behalve een saai bakboek! Het feit dat de recepten in dit boek géén suiker bevatten en tarwevrij zijn vind ik waanzinnig. Natascha’s recepten zijn voor mij een inspiratie!’
Danny Jansen, auteur van
Zoals alleen oma dat kan.

Bakken met haver (tweede druk)
Natascha van der Stelt
ISBN: 9789402601732
Gebonden    € 22,50
Aantal pagina’s: 184
Geheel in kleur
Formaat: 20 x 23,5 cm
NUR 440

In Bakken met haver presenteert Natascha van der Stelt een selectie van haar beste recepten voor heerlijk klein en groot gebak zoals koekjes, cake en taarten, maar bijvoorbeeld ook voor quiches en pasteien. Als basis gebruikt ze haver in plaats van tarwe. De smaakmaker suiker wordt vervangen door de subtielere smaken van vanille, kokos en kaneel. Van haar grootvader die bakker was leerde Natascha van der Stelt ambachtelijk banket  bakken. Nu associeert ze bakken met feest en het leven vieren. Met dit fraai gefotografeerde bakboek ervaart de lezer die besluit te minderen of te stoppen met suiker, dat je toch kunt blijven genieten van een koekje bij de koffie of thee of een lekker stuk taart op een verjaardag.

Boekproeverij
Spice for Life
Anjula Devi
ISBN: 9789402601930
Gebonden    € 24,95
Aantal pagina’s: 192
Geheel in kleur
Formaat: 19,5  x 25,3 cm
NUR 440
Liefhebbers van de Indiase keuken weten het al lang; de beste recepten worden thuis bereid met verse ingrediënten en kruiden. En, de Indiase keuken is heel gezond! Denk aan turmeric (kurkuma) tegen artritis, venkelzaadjes ter bevordering van de spijsvertering en groene kardamon op je bloeddruk op peil te houden.

Topchef Anjula Devi onthult in dit  prachtig gefotografeerde kookboek ruim 100 familierecepten die bijdragen aan een gezond leven. Ze laat op eenvoudige wijze zien hoe de acht geheime specerijen te gebruiken zijn in heerlijke Indiase gerechten.
Van ieder gerecht dat je eet krijg je energie omdat het een ongelooflijke schat bevat aan specerijen, met al hun culinaire nuances; specerijen die ons kunnen helpen gezond te blijven, daar is Anjula vast van overtuigd.

Boekproeverij
Bakboek zonder geraffineerde suiker
Willy Faes
ISBN: 9789402601268
Gebonden    € 22,50
Formaat: 19 x 24 cm
Omvang 160 pagina's
Geheel in kleur
NUR 440
 

Taarten en cakes bakken is de laatste jaren weer helemaal in. We lusten allemaal wel een lekker gebakje maar we zijn bewuster bezig met wat we eten. We weten dat het overdadig gebruik van suiker slecht is voor onze gezondheid. Vooral geraffineerde suiker is de grote boosdoener. Gelukkig bestaan er vandaag de dag voldoende alternatieven die ons de vertrouwde smaak geven zonder de ongezonde eigenschappen van geraffineerde suiker. Het bakboek. Bakken zonder geraffineerde suiker staat vol met de klassieke bakrecepten. Recepten die stuk voor stuk gezonder zijn zonder te hoeven inboeten aan smaak. Met de meer dan 60 recepten kan verantwoord worden genoten van Tarte Tatin, chocoladetaart, cheesecake of heerlijke muffins.

Boekproeverij
Feest voer
Thug Kitchen
ISBN:
9789402601312
Gebonden

€ 19,95 (in prijs verlaagd van 24,95)
Aantal pagina’s: 240
20 x 23,5 cm

NUR 440

Thug Kitchen Feestvoer bevat vegetarische recepten voor elk (feest)moment van de dag: ontbijt, brunches, hapjes, dips, bowlrecepten, salades, sausjes, hoofdgerechten, drankjes, desserts en gebak. Op hilarische directe wijze laat Thug Kitchen zien how to party your ass off zonder op je lijn te hoeven letten en je bankrekening te ruïneren.  
Boekproeverij
Het emotionele DNA (derde druk)
Pierre Capel
ISBN: 9789402602074
Paperback
€ 24,95
Aantal pagina’s: 208
15 x 23 cm
NUR 860

Gevoelens bestaan niet, zij ontstaan en hebben een grote impact. Het emotionele DNA combineert de wereld van de gevoelens met de moleculaire biologie; een wereld die verbazingwekkend helder en krachtig blijkt te zijn en in dit fascinerende boek ontdaan wordt van bestaande vooroordelen.
Boekproeverij
Facebook
Facebook
Website
Website
Email
Email
Pinterest
Pinterest
YouTube
YouTube
LinkedIn
LinkedIn
Alle boeken zijn verkrijgbaar via de (online) boekhandel

Copyright © 2018: Aerial Media Company, TIEL. All rights reserved.

tel: 0031612695355 / 0031612694785
Our mailing address is: info@aerialmc.nl

unsubscribe from this list    update subscription preferences