THOMAS RAP

Nieuwsbrief vrijdag 27 augustus

De herfst is officieel begonnen en dat betekent dat het tijd is om op de bank te kruipen met een warme kop thee en een goed boek. Thomas Rap heeft deze maand weer een aantal mooie boeken om je even mee terug te trekken op de koude dagen. We geven je graag onze leestips in deze nieuwsbrief!

Nieuw: Odyssee van Stephen Fry

Na het internationale succes van Mythos , Helden en Troje vertelt Stephen Fry in dit laatste deel van zijn serie over de Griekse mythologie met zichtbaar schrijfplezier en zijn kenmerkende onderkoelde humor het verhaal van een van de beroemdste werken uit de klassieke oudheid: Homeros’ Odyssee.

NIEUW

Maandagochtend: voor veel mensen de meest gehate dag van de week, zo na het weekend. Maar niet voor Engels coach Buffi Duberman! Zij is dol op maandag en die positiviteit wil zij graag uitdragen door jou aan het begin van je week een boost te geven.


In gesprek met Jasper Henderson geeft Buffi je elke aflevering een coaching tip om steviger in je schoenen te staan, te leren omgaan met moeilijke situaties of gewoon om met een beetje meer energie aan je dag te beginnen.


Want hoe start je je werkweek beter dan met een peptalk van iemand, die ook wel Confidence Catapult en Mindset Magician wordt genoemd...?