de Bibliotheek Eemland
 
 
 
 
Mijn menu   |   Kinderjury   |   Boekenweek
 
Boekenweek - 11 tot en met 19 maart
 
De Boekenweek is hét leesfeest van ons allemaal. Met het thema van dit jaar, 'Ik ben alles', vieren we de veelzijdigheid van onze identiteit. In de Bibliotheek organiseren we verschillende activiteiten tijdens de Boekenweek:

11 maart: Bas Heijne in Baarn
13 maart: Bert Wagendorp in Woudenberg
13 maart: LHBTI+ avond, met interactief theater in Bunschoten
18 maart: De Nacht van de Literatuur in Amersfoort met: Judith Koelemeijer, Raoul de Jong (schrijver essay Boekenweek), Schrijvers op de Planken en vele anderen
20 maart: Jan Terlouw en Annette Nobuntu Mul in Leusden

Meer informatie en kaartjes via: bibliotheekeemland.nl/boekenweek
 
Bekijk het programma van de Boekenweek   S
 
Lees mee met de Kinderjury
Alle kinderen van 6 t/m 12 jaar zijn de Kinderjury: zij bepalen welk boek de belangrijkste publieksprijs voor kinderboeken krijgt. Tijdens de tien leesweken, van woensdag 8 februari tot maandag 24 april, lees je zoveel mogelijk boeken. Vanaf maandag 10 april 2023 kan je op jouw favoriete boek stemmen.
 
Ik lees mee   S
 
 
Sluit je aan bij een van onze leesclubs voor jongeren!
Ben jij tussen de 15 en 20 jaar en gek op lezen én praten over boeken? Dan is een leesclub misschien wel wat voor jou! De Bibliotheek Eemland wil graag samen met jongeren verschillende leesclubs in de regio oprichten.
 
Lees verder en meld je aan   S
 
 
Documentaire ‘Sporen van Indië – In Amersfoort’ in AFAS Leusden
Onze documentaire 'Sporen van Indië - In Amersfoort' is op 13 en 14 maart ook te zien in het AFAS Theater in Leusden! Kaartjes kosten €19,95 en dat is inclusief parkeren en gratis drankjes voor en na de vertoning.
 
Kaartje kopen   S
 
 
Positief   Negatief
 
S
 
fb   tw   insta   insta
 
S
open