de Bibliotheek Eemland
 
 
 
 
Boekenweek   |   Online Bibliotheek   |   Mijn menu
 
 
Bas Heijne
Bas Heijne komt naar Baarn! Op zaterdag 11 maart zal hij zijn licht laten schijnen op het Boekenweekthema ‘Ik ben alles’. Hoe gaan we om met alle veranderingen en onzekerheden en met mensen die anders zijn?
 
Kaartje kopen   S
Bert Wagendorp
Schrijver Bert Wagendorp komt naar Woudenberg tijdens de Boekenweek! Hij is bekend van onder andere de boeken 'Ventoux' en 'Phoenix'. 

Bert Wagendorp is te gast op de jaarlijkse schrijversavond.
 
Kaartje kopen   S
LHBTI+ avond - Ik ben alles
Tijdens de Boekenweek organiseren we met AndersOm een LHBTI+ avond met interactief theater en levende boeken van de Mensenbieb! Het Boekenweekthema is 'Ik ben alles'. En dat vieren we deze avond!
 
Aanmelden   S
Jan Terlouw en Annette Nobuntu Mul
Jan Terlouw en Annette Nobuntu Mul komen naar de Marcuskerk in Leusden tijdens de Boekenweek! Zij gaan in gesprek over 'Saamhorigheid in een wankele wereld'. In samenwerking met Zincafé Leusden.
 
Kaartje kopen   S
Nacht van de Literatuur
 
Een grootschalig festival tijdens de Boekenweek, op 10 verschillende locaties in en rond het Eemhuis. Met: Raoul de Jong (Boekenweekessay), Judith Koelemeijer, Onno Blom, Philip Huff, Edward van de Vendel, Nikki Dekker, Literaire Boyband, SAMAH en ‘Schrijvers op de Planken’ met Caroline Nelissen, Wim Duijst en Tülin Erkan. In het KAdECafé: Open Podium, de Culturele apotheek, Pop-up-poëzie en een afsluitend Dansfeest!
 
Kaartje kopen   S
 
Tijdschriften onderdeel van online Bibliotheek app
De TijdschriftenBieb begon als pilot en bleek een succes. Daarom worden tijdschriften een vast onderdeel van de collectie in de online Bibliotheek en stopt de TijdschriftenBieb. Je kunt je favoriete tijdschrift vanaf maandag 6 maart makkelijk lezen in de online Bibliotheek-app. Kijk voor alle vragen en antwoorden over deze verhuizing op de website van de online Bibliotheek.
 
Meer informatie   S
 
 
Positief   Negatief
 
S
 
fb   tw   insta   insta
 
S
open