de Bibliotheek Eemland
 
 
 
 
Mijn Menu   |   Vacatures   |   Openingstijden
 
Feest voor baby's tijdens het gratis Boekstartfestival!
 
Het Boekstartfestival belooft voor de allerkleinsten én hun ouders een mooie dag te worden om samen te genieten en te leren. Tijdens het Boekstartfestival leer je alles over voorlezen aan baby’s, bezoek je de voorstelling Pim en Pom, wordt er voorgelezen en meer. Ook is Loes Riphagen van Coco kan het! aanwezig! Het festival is op zaterdag 11 juni in de Bibliotheek Vathorst.
 
Meer informatie   S
 
Voorleesfeestje Ik zou wel een kindje lusten
Bij 'Geef een Prentenboek Cadeau' draait het dit jaar om een kleine krokodil die graag een kindje wil opeten. Daarom lezen we 'Ik zou wel een kindje lusten' voor op alle vestigingen! Na afloop van het feestje kan je het prentenboek aanschaffen voor € 2,50.
 
Alle data   S
 
 
de Bibliotheek in de Buurt
Deze zomer gaat de Bibliotheek Eemland op pad om inwoners uit Amersfoort te ontmoeten en een podium te bieden voor mensen met een interessant verhaal over verschillende thema’s.
Ben jij benieuwd of wij deze zomer in jouw buurt staan, of heb jij een interessant verhaal wat je graag wilt delen? Bezoek onze website voor meer informatie, de laatste updates en vacatures! 
 
Meer informatie   S
 
S
Boekpresentatie Frank Krake: De grootste bankoverval aller tijden
Frank Krake presenteert op 23 mei zijn boek: De grootste bankoverval aller tijden. Er zijn vele nieuwe feiten, ontdekkingen en scoops gevonden. De geschiedenis wordt met dit boek herschreven!
 
Meer informatie   S
Theatrale lezing: The Incredible Shrinking Man
Op woensdag 25 mei geeft Arne Hendrinks een theatrale lezing over The Incredible Shrinking Man. Het is een artistiek en prijswinnend onderzoek naar de mogelijkheden om een mens te creëren van vijftig centimeter, een mens die beter op aarde past.
 
Meer informatie   S
S
 
 

Een uurtje per week en gewoon vanuit huis vrijwilligerswerk doen. Dat kan als vrijwilliger voor het Online Taalcafé op dinsdagavond van 19.00 tot 20.00 uur. Het Online Taalcafé is een gezellige en laagdrempelige activiteit. Je helpt de deelnemers bij het oefenen van de Nederlandse taal door samen over het onderwerp van de avond te praten. Voordat je begint, krijg je een korte training als vrijwilliger waarin je leert hoe je een ander helpt bij het oefenen van de Nederlandse taal.

Interesse? Stuur dan een mail naar taaldocent Emma van Ameijde e.van.ameijde@bibliotheekeemland.nl

 
Meer informatie   S
 
 
Positief   Negatief
 
S
 
fb   tw   insta  
 
S
open