6 november 2019
Twitter Facebook Linkedin Online versie
Twinkle
image
image
Bol.com trapt feestseizoen al af
[Nieuws] Bol.com start al met aanbiedingen rond Singles’ Day. Algemeen directeur Huub Vermeulen spreekt van ‘boter bij de vis’ om orders te spreiden.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Google’s rich review update: wat betekent dit voor retailers?
[Tips] Waarom heeft Google de beoordelingssterren in de organische zoekresultaten doen laten verdwijnen? En wat betekent het voor jou als retailer?
twitter facebook linkedin
lees verder
Brand of Retailer in Fashion & Lifestyle? Kom naar World of Commerce!
[Advertorial] Dit event, bomvol actuele kennis en inspirerende klantcases is gericht op jou als ondernemer, IT'er of marketeer in Fashion- & Lifestyle. We nemen je mee langs succesverhalen en lessons-learned van branchegenoten en we sluiten af met een spectaculaire sessie door neuropsycholoog Erik Scherder en pianist Jan Vayne. Daarbij bieden we volop tijd en een top entourage om branchegenoten te ontmoeten.
image
image
Bol.com stuwt online groeicijfer Ahold Delhaize
[Nieuws] Bol.com en de Nederlandse e-commerce activiteiten van Ahold Delhaize (waaronder Ah.nl, Etos.nl Gall.nl) zijn opnieuw belangrijk voor de groei van Ahold Delhaize.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
'Lokale online marktplaatsen werken niet'
[Nieuws] Pogingen om de retail in binnensteden te helpen via lokale online marktplaatsen zijn niet succesvol. Dat zegt een handelsdeskundige aan de Universiteit Niederrhein.
twitter facebook linkedin
lees verder
Reizen met een omnichannel ervaring.
[Advertorial] Als je op reis bent heb je dan liever contact met een chat bot of met een persoon? Mirjam van den Berg, werkzaam bij Travix International, het moederbedrijf van onder meer Cheaptickets.nl en Vliegwinkel.nl, wil het haar reizigers zo gemakkelijk mogelijk maken. Met moderne contactmogelijkheden als een geautomatiseerde chatfunctie, human live chat en met messaging en voice als primaire kanalen is er veel mogelijk bij Travix International. Tijdens SSC19 licht zij toe hoe dit allemaal werkt.
image
image
E-commerce blijft nog hangen
[Opinie] Hoe kan het toch dat internet 2.0 zoveel indruk heeft gemaakt op mensen? Het is inmiddels een synoniem voor verbetering of een verbeterde versie geworden, begrijp ik.
twitter facebook linkedin
lees verder
Data Driven Commerce Event 13 februari, van verzamelen naar doen!
[Advertorial] Wat doe jij met verkregen inzichten en data? Het vergaren ervan is interessant, maar wat doe je er vervolgens mee? Het Data Driven Commerce event is er op donderdag 13 februari voor iedereen die resultaten wil behalen. Van verzamelen naar doen! Wees verzekerd van een plek en bestel je early bird ticket! Je profiteert nu nog van 100.- euro korting!
image
image
De replatforming van … Brabantia
[Interview] E-commerce organisaties vertellen in de rubriek Refresh over hun nieuwe website.Voor deze aflevering sprak Twinkle met Eric van der Palen, e-commerce manager van Brabantia.
twitter facebook linkedin
lees verder
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.