Afbeelding
De korting bij Bol loopt weer op... Bekijk de prijzen.

Bol verlengt actie: nu 50% Pampers-korting!

Heb jij nog luiers nodig voor de vakantie? Dan heb ik goed nieuws: Bol.com heeft deze week een topaanbieding! De korting op de meeste soorten Pampers luiers en babydoekjes is verhoogd tot 50%!

De aanbieding geldt net als vorige week voor onder andere Premium Protection en Baby-Dry luiers, en voor alle bekende babydoekjes van Pampers. En natuurlijk zijn ook de zwemluiers in de aanbieding!

Geen zin om te sjouwen met maandboxen luiers? Bestel ze gewoon online en profiteer van gratis verzending!

 

Kijk op www.watkostenluiers.nl voor nog meer/andere aanbiedingen! 
Tot 50% op Pampers - Bestel nu!
bol.com

Meer luier aanbiedingen deze week

Er zijn deze week nog veel meer luier en babydoekjes aanbiedingen om van te profiteren. Zo krijg je — ook bij Bol.com — tot 50% korting op Zwitsal producten en tot 40% korting op doekjes van Neutral. Andere goede acties zijn:
Afbeelding

Volg Watkostenluiers.nl op Instagram!

Afbeelding
Je volgt ons waarschijnlijk al op Facebook, maar wist je dat Watkostenluiers.nl ook actief is op Instagram. Via @watkostenluiers.nl blijf je altijd op de hoogte van de beste luiers en babydoekjes aanbiedingen en blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van luiers.
  
 

Kamperen

Aanbieding Kampeerspullen Bol
Tot 50% korting!

Ga jij deze zomer kamperen met de kids? Dat komt goed uit! Bij Bol bestel je goedkoop talloze kampeerartikelen! Van tenten en luchtbedden tot koelboxen en campingtafels: bestel nu en bespaar!

Zonbescherming

Waterspeelgoed Bol aanbieding
Tot 50% korting!

Als je in de zomer op pad gaat is bescherming tegen de zon natuurlijk ook belangrijk. Bij Bol krijg je deze week tot 50% korting op veel soorten zonnebrand voor volwassenen en kinderen!
 
Bestel je artikelen nu bij Bol.com
Afbeelding
www.watkostenluiers.nl
Wilt u geen nieuwsbrieven meer van ons ontvangen? Klik dan hier om u af te melden.