28 juni 2022
Twitter Facebook Linkedin Instagram Online versie
MarketingTribune
SRM Ard
image
Bolletje brengt bakker Daan uit logo tot leven
Bakker Daan, zo heet ie, is het nieuwe gezicht van Bolletje. De personificatie van het logo is vanaf deze week te zien in de nieuwe televisiecommercial.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Zwitserleven lanceert merkcampagne 'Met gevoel voor de toekomst'
Zwitserleven is op 28 juni 2022 haar nieuwe landelijke merkcampagne ‘Met gevoel voor de toekomst’ gestart. In deze campagne staan duurzaamheid en samenwerken centraal staat.
lees verder
twitter facebook linkedin
Account-Based Marketing: zo werken sales- en marketingteams beter samen
[advertorial] Account-Based Marketing is één van de belangrijkste elementen van B2B-marketing voor het verbeteren van leadmanagement en klantenbinding. Het opzetten van een ABM strategie vraagt om een gerichte samenwerking tussen jouw teams, wat resulteert in gepersonaliseerde content voor je klant. Het resultaat is een tevreden, loyale klant en een hoge Customer Lifetime Value: win-win dus!
image
Mag Inspiration Day en 3 Mercurs op 4 november
Vrijdag 4 november a.s. vindt de derde editie van de Mag Inspiration Day plaats in B.Amsterdam, het evenement voor magazinemakers. Op die dag worden ook drie Mercurs uitgereikt.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
DOSSIER BUIKGEVOEL Ohra
Veel zullen het er niet zijn, commercials die voor een uitbreiding van de Dikke van Dale hebben gezorgd. Die van verzekeraar Ohra met een paarse krokodil in de hoofdrol wel. In gesprek met Brenda Gerritsen, manager Merk & Communicatie van Ohra, over humor in reclame en de randjes opzoeken.
lees verder
twitter facebook linkedin
Grow Your Small Business with the Beginner's Guide to Local SEO
[advertorial] If you're not doing SEO, someone else is taking your spot. Discover how to use SEO to attract more customers, make more sales, and get ahead with this checklist. Learn how to use Google Business Profile, build your brand reputation, and harness the power of content.
image
Pathé legt grootste handdoek ooit op strand Scheveningen
Een grote handdoek neerleggen op het Scheveningse strand om je territorium af te bakenen is niets nieuws, maar Pathé maakt het wel erg bont. In het kader van de nieuwe zomercampagne legt de bioscoopexploitant een handdoek van 30 x 8,5 meter neer.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
DOSSIER THE YOUNG ONES Stelling: 'De invloed van marketing op jongeren wordt overschat'
Wat moet je als marketeer toch met die jongeren? Hoe bereik je ze en hoe voorkom je dat je als merk pubergedrag vertoont, waarschuwt Ana Henriques van TUI. Wil je ze met jouw product überhaupt wel bereiken of doe je liever aan zelfregulering? Zoals Martijn Keesmaat van Hooghoudt het noemt: een duivels dilemma!
lees verder
twitter facebook linkedin
Gratis Whitepapers
[advertorial] In samenwerking met onze partners hebben we een mooie selectie gemaakt van interessante whitepapers. Met slechts één klik kun je 1 of meerdere van deze gratis whitepapers downloaden. Krijg praktische tips en inzichten op het gebied van marketing en klantcontact en blijf op de hoogte van de laatste trends.
ABONNEMENT
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.