Bouwmachines.nl Nieuwsbrief
E-mail niet juist weergegeven? Bekijk in de webbrowser.
Bouwmachine.nl

Bomag van RoAd naar Reesink

Lees verder...

Het Nieuwe Draaien moet leiden tot lagere CO2-emissie

Het overgrote deel van het materieelpark draait op diesel. Niemand kan voorspellen hoe lang dat nog duurt. De transitiefase waarin de sector verkeert, laat voorbeelden zien van bedrijven die het roer nu al drastisch omgooien. Deze partijen met elkaar verbinden, is een van de doelen die Albert Lusseveld, programmamanager Duurzaamheid en Veiligheid bij de BMWT, zichzelf heeft gesteld. 

Lees verder...

Hyundai HL940 verzet bergen bij Van Esbroek

Van der Spek Vianen leverde bij Zand- en Grindhandel Van Esbroek in Westdorpe een nieuwe Hyundai HL940 laadschop voor de op- en overslag van de materiaalstromen.

Lees verder...

Complete Komatsu midi-rupsgraafmachine voor Bezooijen & Schreuders

Bezooijen & Schreuders Grondwerken BV heeft een nieuwe Komatsu PC88MR-10 midi-rupsgraafmachine in gebruik genomen. De Komatsu wordt ingezet voor allerlei infrawerk.

Lees verder...

Automatische snelwissel wordt booming 

De verkochte aantallen snelwissels met automatische oliekoppeling zijn nog niet spectaculair, maar dat gaan ze volgens de importeurs wel worden. Steeds meer grote sloopmachines worden ermee uitgerust, maar ook op lichtere machines verschijnen ze. Nieuwe spelers zwengelen de markt aan. 

Lees verder...

Volvo EC220EL rupsgraafmachines voor jubilerend Odijk-Zwanenburg

Firma Odijk-Zwanenburg vierde onlangs het 60-jarig bestaan. De aanschaf van een tweetal nieuwe Volvo EC220L rupsgraafmachines zette het jubileum luister bij.

Lees verder...
(advertorial)

Deere boert goed dankzij stijgende vraag

De Amerikaanse fabrikant van tractoren en bouwmachines Deere heeft afgelopen kwartaal flink beter geboerd dan een jaar eerder. Het bedrijf profiteerde van aantrekkende marktomstandigheden, met name in Zuid-Amerika.

Lees verder...

Ballast Nedam waagt zich aan windmolens

Bouwbedrijf Ballast Nedam gaat zich richten op de markt van duurzame energie. Het bedrijf gaat zijn kennis en kunde onder meer inzetten voor de bouw van windmolens op zee.

Lees verder...

Vacatures

Diagnose Technicus / Diagnose Specialist - DPS Power B.V. (Ridderkerk)

Download gratis de praktijktest met de Sany SY215C

Facebook twitter
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.