Bonte herfst in Bokrijk

1 year ago


Text only:

Toont deze e-mail niet correct?
Bekijk hem in je browser.
 
Het museum sluit dan wel de deuren, in Bokrijk valt het hele jaar wel wat te beleven! Ontdek de bonte herfstkleuren in het arboretum of maak een fietstocht lang Fietsen door het water. Ook staan er nog heel wat evenementen op het programma! Neem snel een kijk in onze agenda!
 
 

Kattekwaad


Op 1 en 5 november is Sotiz opnieuw de baas in Bokrijk! Hij spoort de kinderen aan om hun fantasie, creativiteit en zin voor avontuur de vrije loop te laten en zo een verwonderlijke dag vol dolle pret te beleven. Dit jaar is zijn oom, de circusdirecteur op bezoek. Volgens Sotiz, dé uitgelezen kans om circusartiest te worden. Meer weten over het programma?

Bokrijkrun


Op 12 november vindt de allereerste Bokrijk Run plaats. Deze belevingsloop neemt de competitieve en recreatieve loper mee langs de verschillende highlights die Bokrijk rijk is, in en buiten het Openluchtmuseum. Inschrijven doe je hier!
 
 

Makelij


Makelij biedt in de maanden november en december een volledig programma aan rond ambachten en design. Hierbij kan het publiek proeven van de technieken die hier achter schuilen. Bokrijk biedt zo meerdere Atelier+ aan in het pand Blauw in de Molenstraat, Genk. Meer info over de ateliers vind je hier.
 
Je ontvangt deze e-mail omdat je interesse toonde in Bokrijk.
Bokrijk
Bokrijklaan 1
3600 Genk
T +32 (0)11 265 300
F +32 (0)11 265 370
infobokrijk@limburg.be
uitschrijven   gegevens aanpassen 
                               
 

bokrijk.be

Categories: Holidays Fish | Fishery
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019