AEX: 545,69 - Dow Jones: 26.293 - EURUSD: 1,116 - Bitcoin: 9.504 - Goud: 1,500.05 Wednesday, 14 August 2019

    Kopen in de dip
De goudprijs zal bij tijd en wijle dippen. Zo is dat nu eenmaal. Een goed moment om juist dat te kijken naar goud voor spaargeld, of goudmijnaandelen voor de hefboom omhoog. Kijk op deze gratis site voor verdere informatie
-------------
Leren beleggen met Opties
4 september geef ik weer in het kantoor in Best de basis optie cursus. Wilt u dus weten hoe opties écht werken en wilt u dus serieus weten hoe u daar geld mee kan verdienen, dan raad ik u deze basiscursus van harte aan.
-------------
Beleg in de energietransitie
Uw spaargeld levert bij de bank niets meer op. Stel een deel van uw spaargeld 30 maanden ter beschikking aan deze succesvolle partij die enorm aan de weg timmert in de energietransitiemarkt! Ze groeien keihard en hebben vanwege die groei even extra kapitaal nodig! Kijk hier

Marktbeeld

14/8 07:00
  • Gisteren weer een principe akkoord bereikt over de aankoop van twee woningen in de VS. In de één zit een huurder die in het huis wil blijven wonen en in de ander zit een huurder die een hooglopende ruzie heeft met de huidige eigenaar. We gaan proberen of de relatie met de nieuwe manager (die voor mij werkt) wel wil lukken en zo niet, dan wordt deze huurder uitgezet.
  • Ik was er van overtuigd dat het niet zo was, maar de goudprijs is euro's is nu bijna op een alle time high gekomen. In euro's is de all time high namelijk 1.373,72. Deze koers werd 26 sept 2012 gezet en was dus en jaar later hoger dan de euro koers tijdens de dollar all time high in 2011.
  • Goud is nu populair en daarom verwijs ik u graag even naar mijn speciale goud site. Op die site de argumenten voor goud en voor bepaalde vormen van goud. Voor u "iets" doet in goud moet u dat even doorgelopen hebben!
  • Zonnepanelen fabrikant Jingly zegt dat de export van panelen naar de VS ondanks de ingevoerde importtarieven ten opzichte van 2018 is toegenomen. Amerikanen betalen dus meer, maar blijven in grote hoeveelheden Chinese panelen kopen. Het is overigens nog wel slechts 31% van wat Amerikanen in 2017 importeerden. Dat topjaar zal niet snel verbeterd gaan worden. Indertijd werd voorraad door leveranciers in de VS opgebouwd.
  • Trump heeft gisteren als eerste met zijn ogen geknipperd in de strijd tegen China. Enkele tarieven gaan niet door of worden vertraagd... Leg mij maar eens uit hoe dit een briljante strategie is? Blijkbaar doet het de VS nu allemaal te zeer. 's-Wereld grootste onderhandelaar gebruikt zeker unieke methodes...
  • Net buiten Hong Kong staat een enorme legermacht klaar om de stadstaat in te vallen. China is de aanhoudende onrust zat. De vraag is echter of de rellen wel worden aangewakkerd door burgers. De politie heeft al toegegeven dat agenten undercover tussen de demonstranten opereren. Een beproefde methode om te krijgen wat je wil, namelijk een excuus om in te kunnen vallen.
  • Aandelen Binckbank gaan 16 augustus verdwijnen. Aandeelhouders krijgen 6,35 euro per aandeel Binckbank.
 

 

Boos op de ING (Jack Hoogland)

14/8 07:19

Onderstaande tweet is van ruim een week geleden, maar het bericht bleef in mijn hoofd zitten. ING-baas Hamers verklaarde dat als de ECB de rente verder verlaagt, spaarders rente zullen moeten gaan betalen. Negatieve spaarrente dus.
 
Het leidde tot woedende reacties op Twitter en Facebook. ING-klanten waarschuwden massaal dat ze hun rekeningen bij ING zullen sluiten. Uiteraard is ING in dit geval niet de schuldige, maar de ECB. En uiteraard zullen niet alleen ING, maar alle banken straks met negatieve spaarrente komen. In Nederland én in veel andere landen.
 
Zodra dat gebeurt, gaat een deel van die grote massa spaarders een alternatief zoeken. En dan zullen ze al snel uitkomen bij goud en zilver. Obligatiebeleggers kunnen hun geld nu al bijna nergens meer veilig kwijt. Spaarders straks ook niet. Er zijn geen veilige beleggingen meer. Alleen goud blijft over!
 
De huidige stijging van goud en zilver wordt vooral veroorzaakt door beleggers die beseffen dat we nog lang niet van negatieve rente af zijn. Zodra straks óók de grote massa spaarders op goud duikt, zullen goud en zilver nog véél harder stijgen.
 
En als je dan bedenkt dat centrale banken straks met nóg extremere maatregelen (MMT, helikoptergeld) gaan komen, dan weet je dat goud en zilver nog héél veel stijging voor de boeg hebben. De échte, langjarige bull markt in goud en zilver is pas een paar maanden onderweg. Heeft nog jaren te gaan.
 
De koersen van goud- en zilveraandelen stijgen in die situatie veel sneller dan goud en zilver. Sinds begin juni stuurden we al veertien extra goud- en zilvertips naar onze TopAandelen-abonnees.
 
Als nieuwe TopAandelen-abonnee ontvangt u al deze extra tips helemaal gratis als extra service bij uw abonnement. Lange termijn koerspotentieel: Véél meer dan 1000%.
Klik hier om snel TopAandelen-abonnee te worden
 

Kijk eens naar KlimSparen

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen? Meer weten, klik hier.
 
 
 

The Mooch onder vuur (Tom Lassing)

14/8 07:35

Eén van de meeste trouwe Trump supporters was Anthony Scaramucci, breder bekend als 'The Mooch'. Hij was de man die al na 11 dagen uit team Trump ontslagen werd. Hij bleek volkomen ongeschikt te zijn voor de functie. Dat terwijl Trump gezegd had dat hij de beste mensen kende...
Ondanks zijn ontslag bleef The Mooch een groot fan van Trump.
Tot hij vorige week de foto van Trump met de baby echt te ver vond gaan.
Trump heeft een baby, die wees werd door één van de aanslagen door een blanke extremist, laten ophalen om ermee op de foto te kunnen gaan. Trump staat daarbij met zijn duim omhoog, alsof de baby iets gewonnen heeft.
Een schandelijke foto die bewijst dat Trump totaal geen empathie heeft.
The Mooch vond de foto een ramp en schreef dat ook.
Dat bracht een tirade van Trump op gang, waarbij Trump The Mooch volkomen belachelijk maakte.
De liefde tussen te twee is nu volledig over.
The Mooch heeft nu de Republikeinen opgeroepen om iemand anders te nomineren voor 2020. Ineens 'ziet' The Mooch wat de meeste mensen al heel lang zagen en dat is dat Trump totaal ongeschikt is als president. De man kan ook niet tegen kritiek. Je steunt hem 100%, of je hebt volledig afgedaan. Iedere vorm van kritiek wordt afgestraft met een karaktermoord via Twitter en via enorme schreeuwpartijen van Trump in het Witte Huis. 
The Mooch zag het pas toen hij niets meer aan Trump kon verdienen. Dat maakt The Mooch ook zo'n heerlijke persoonlijkheid.
 

Beleg in royalty aandelen

Deze aandelen zijn in die zin speciaal, dat ze een superieur rendement leveren, tegenover een lager risicoprofiel. Ideaal voor de buy and hold belegger. Bestel hier het rapport!
 
 
 

Waar zijn de zonnepanelen hobbyisten? (Tom Lassing)

14/8 07:51

Wat mij opvalt is dat er rondom zonne-energie in Nederland erg weinig mensen zijn die experimenteren met verschillende combinaties.
Ik vrees dat het komt omdat hier in Nederland de energie situatie enorm stabiel is. Grote uitvallen van energie zijn zeldzaam en overal is elektriciteit naar toe te krijgen. Er is dus weinig behoefte aan experimenten.
Dat is in mijn ogen jammer, want we laten interessante kansen liggen.
Zo heb ik in de tuin een zwemvijver met daarin enkele pompen en lampen die 100% van de tijd aan staan.
Daar zou ik dus makkelijk zonnepanelen aan moeten kunnen koppelen, zonder dat die terug leveren aan het elektriciteitsnet.
Schijnt de zon, dan wordt de zonne-energie gebruikt. Schijnt de zon niet, dan wordt de elektriciteit van het net gebruikt.
Waarom zou ik dat zo willen doen?
In mijn geval heb ik al zo veel panelen, dat ik dicht bij de maximum capaciteit van de huisaansluiting zit. Ik moet die panelen dus niet terug laten leveren want dan zou mijn hoofdstop kunnen springen.
Via bijvoorbeeld een aanbieder als Ali Express is het nodige aan apparatuur te bestellen. Je moet echter wel enig verstand van de materie hebben, of mensen kennen die dat hebben.
Een reguliere aanbieder vraagt zo veel voor de apparatuur EN de uren dat zo'n kleine installatie zichzelf nooit kan terugverdienen. Ik begrijp wel, ze moeten ook leven, maar ik ook...
Daarom mijn vraag... Waar zijn de zonnepanelen hobbyisten?
Ik zal toch niet de enige zijn die een min of meer losstaand systeem zou willen hebben? Daar zou toch wat leuks mee te doen moeten zijn?

 

Optiestrategieën geven u alle mogelijkheden

Op de laatste Dag van de Optiebelegger is duidelijk geworden dat het beheersen van enkele optiestrategieën u als belegger de macht over uw belegde vermogen terug geeft. Het is dan wel belangrijk dat u de strategieën kent. Zie hier
 
 
 

E-step (Tom Lassing)

14/8 08:00

Op vakantie hebben veel Nederlanders kennis gemaakt met elektrische stepjes. Vooral in de binnenstad een makkelijke manier om je te verplaatsen en zeker voor mensen die midden in de stad krap wonen een beter alternatief dan een fiets. In binnensteden worden fietsen veel gestolen en zo'n step kan je makkelijk mee naar binnen nemen.
Het product is er, maar de wetgeving in Nederland loopt hopeloos achter.
De Nederlandse wet kent zo'n elektrisch aangedreven product niet.
En dus is het illegaal!
Je kan er een hoge boete voor krijgen en je bent onverzekerd.
Justitie is er helder over.
De wet gaat voor.
De vraag is dan nu, gaat de wet veranderen, of gaan we zien dat de politie massaal ingezet gaat worden om burgers te pesten?
Voor ambtenaren is de status quo de meest gewenste situatie. Veranderingen zijn lastig, vragen inzet en creativiteit. Zo'n step heeft bijvoorbeeld geen plek om een kentekenplaat aan te bevestigen en chips, dat is te modern, zo ver zijn ze bij de overheid nog niet.
De veranderingen gaan veel te snel voor de overheid.
Wil je nu een politie agent helemaal gek krijgen, dan moet je met een ouderwetse step de straat op gaan. U weet wel, zo één die je nog met spierkracht aandrijft. Dat kan een leuke discussie gaan worden...

--------------

Zelf investeren in Zonne-energie?
Voor een strakke offerte voor eigen panelen, kijk hier (50 euro extra korting als u aangeeft via Beursbox te zijn gekomen!)
Voor investeren in de energie transitie van Nederland, kijk hier

-------
Wilt u iets in uw abonnement op Beursbox aanpassen, klikt u dan onderaan deze nieuwsbrief op: Click here to manage your subscriptions
 

Gezond afvallen kilo in 90 dagen

Verlies 5 kilo gewicht kwijt 90 dagen. Of... volg het gratis dieet dat Tom Lassing samenstelde door drie onderzoeken van toonaangevende artsen samen te voegen. Een fantastische manier om op een goed en gezond gewicht te komen, zonder concessies te doen aan gezondheid of hoeveelheid aan eten.
Klik hier.
 
 
Reageren | Adverteren | Artikels insturen
 

Click here to manage your subscriptions

Powered by arpReach