Vol energie naar 2020!
Zin nieuwsbrief

Zin nieuwsbrief

Opgewekte berichten voor het betere leven. In Zin 1, nu in de winkel!
Zin
‘Je weet pas echt wat je aan elkaar hebt als je flink getest wordt’
Zin sprak Marco Borsato

Al 25 jaar lang breekt Marco Borsato record na record. Al dat succes is mooi, weet de zanger, maar succesvol blijven is de kunst. Daarom werkt hij nog net zo hard als toen.

Zin
Toe aan zon, zee & natuur?
Ontdek deze adembenemende reisbestemmingen

De Azoren (Portugese eilandengroep) liggen op slechts vier uur vliegen en zijn een paradijs voor de actieve natuurliefhebber. Laat Zin nou net een voordelige reisaanbieding hebben. Of vlieg je liever naar het Griekse eiland Lefkas? Dit is dé plek voor strandliefhebbers, maar door de schitterende natuur tevens een waar paradijs voor wandelaars. Bij deze aanbieding heb je de hele week je eigen motorbootje!

Zin
Houd die goede voornemens maar eens vol
Zeven tips om – sneller – je doel te bereiken

Het perfecte kerstdiner bereiden, meer tijd voor je zelf vrijmaken of een paar kilo’s verliezen. Of je doel nou groot of klein is: goede voornemens leveren geen snel resultaat op.

Zin
Win de feelgoodthriller Familiegeluk
‘De thema’s uit dit boek komen in elke familie terug’

Het debuut van schrijver Barbara Sevenstern (1969) ligt sinds deze week in de winkel. In Familiegeluk probeert Lisette met behulp van een oud adressenboekje de waarheid over haar moeder te ontrafelen. Wij spraken Barbara én geven deze feelgoodthriller weg.

Zin
Zin & de extra feestelijke Vakantiebeurs
Laat je eindeloos inspireren en vul je bucketlist aan!

De extra feestelijke 50ste editie van de Vakantiebeurs vindt plaats van 16 t/m 19 januari 2020 in Jaarbeurs, Utrecht. Laat je verrassen door het nóg grotere aanbod, indrukwekkende optredens, avontuurlijke activiteiten en de lekkerste gerechten. Kom ook en ervaar het ultieme vakantiegevoel! Bestel nu je kaartjes voor slechts € 10 i.p.v. € 15.

Zin
Vergeet de catwalk, op naar het museum
De leukste modetentoonstellingen

Bij mode draait het om zien en gezien worden en dat heeft in een paar eeuwen voor bijzondere creaties gezorgd. Deze 7 tentoonstellingen geven een mooi kijkje in de modewereld. Het perfecte uitje op een stormachtige dag.

Zin
Zo word je (weer) een Schone Slaapster
Vol energie naar 2020

Een goede nachtrust is belangrijk. Van goed slapen word je vrolijk, gezond en actief, waar slecht slapen allerlei problemen kan geven. Chronisch slecht slapen wordt zelfs steeds vaker gelinkt aan het ontwikkelen van alzheimer. Maar hoe doe je dat, beter slapen? Wij hebben tips!

Wat vind je van deze nieuwsbrief?
Positief Positief Negatief Negatief
Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2019 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer