‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Annonce
Se nyhedsbrevet i browser
 
Søndag 17. februar 2019
 
 
MEDWATCH
Børseventyr gør Chemometecs direktør til mangemillionær - har scoret 146 mio. kr.
Børseventyr gør Chemometecs direktør til mangemillionær - har scoret 146 mio. kr. Chemometecs topchef Michael Eising erhvervede sig for fem år siden en ejerandel til en værdi af cirka 4 mio. kr., som i dag er 146 mio. kr. værd.
 
 
 
 
FØDEVAREWATCH
Lavpriskæde vokser 25 pct: "Vi har haft et godt år på jysk"
Lavpriskæde vokser 25 pct: "Vi har haft et godt år på jysk" De 14 jyske og fynske detailbutikker i den familieejede ABC Lavpris-kæde rammer en mia. kr. i omsætning i seneste regnskab og planlægger at åbne ny butik. Den 59-årige direktør synes stadig, at arbejdet er sjovt, men er begyndt at gøre sig tanker om en potentiel afløser.
 
 
 
"Upassende", "stærkt betænkeligt", "en ørefigen af de helt store"
"Upassende", "stærkt betænkeligt", "en ørefigen af de helt store"

Det gik vist valgkamp i den denne uge, da finanssektoren kom under angreb. Nu skal Venstre passe på, lød advarslen i en anden stor politisk sag. Stor dansk koncern rykker efter en fusion op i den allertungeste vægtklasse internationalt, mens en anden af landets absolutte frontløbere greb til lommerne for at få sit bud igennem i en anden potentiel mega-handel. Og så blev en dansk satsning i England lidt af en fiasko. Er du opdateret på ugen, der gik?

 
 
POLICYWATCH
DI-formand vil sparke flere topchefer ind i samfundsdebatten: "Vi skal gøre mere, end vi nogensinde har gjort"
DI-formand vil sparke flere topchefer ind i samfundsdebatten: "Vi skal gøre mere, end vi nogensinde har gjort" Modsvaret til populistiske strømninger, ensporede sociale medier og skadelige erhvervsskandaler er topchefer, der står frem og engagerer sig i debatten, siger COWI-topchef og DI-formand, Lars-Peter Søbye. Han bakkes op af ledelsesprofessor på CBS Steen Thomsen.
 
 
 
 
SHIPPINGWATCH
Dansk start-up vil gøre robotter til rengøringsfolk på skibe
Dansk start-up vil gøre robotter til rengøringsfolk på skibe J. Lauritzen og Norden har allerede installeret flere af Cliins nye renserobotter for at spare tid og penge på rengøringen af tørlastrum. Men det er kun begyndelsen fortæller CEO Thomas Jørgensen til ShippingWatch.
 
 
 
Mere om mennesker
Mere om mennesker

Efter 17 år sidder erhvervsmanden Kaspar Basse ikke længere for bordenden som adm. direktør i sit livsværk, CEO for forholdsvist nyt dansk ship management selskab træder tilbage, adm. direktør i PKA har sat dato på, hvornår han går på pension - og 14 andre jobskifter. Kan du følge med?

 
ITWATCH
Atea-sagen ramte koncernchef hårdt: "Dette selskab er ikke mit arbejde. Det er mit liv"
Atea-sagen ramte koncernchef hårdt: "Dette selskab er ikke mit arbejde. Det er mit liv" Bestikkelsessagen er ved at gå fra barske realiteter til et dårligt minde for topchef Steinar Sønsteby. Han har brugt meget krudt på sagen de sidste år, men glæder sig over, at Atea nu er ved at være tilbage for fuld kraft i Danmark.
 
 
 
 
ADVOKATWATCH
Sundheds-app skal gøre Bruun & Hjejles medarbejdere holdbare
Sundheds-app skal gøre Bruun & Hjejles medarbejdere holdbare ET HOLDBART ARBEJDSLIV: Bruun & Hjejle har introduceret en ny sundhedsapp for alle firmaets medarbejdere. Appen giver mikropauser med fokus på både hjerne- og kropsøvelser. Formålet er at sikre, at medarbejderne kan holde i mange år på arbejdsmarkedet, lyder det fra HR-chef Lone Wichmann.
 
 
 
 
EJENDOMSWATCH
S og DF: Kapitalfonde skal ikke uden videre kunne renovere sig til huslejestigninger
S og DF: Kapitalfonde skal ikke uden videre kunne renovere sig til huslejestigninger Socialdemokratiet og Dansk Folkeparti vil ændre reguleringen, så investorer får sværere ved at hæve huslejen efter modernisering af ejendomme. Det møder kritik fra brancheforening, der frygter forfald.
 
 
 
 
MEDIAWATCH
Bureauer: Influencer marketing er "det vilde vesten"
Bureauer: Influencer marketing er "det vilde vesten" Branchen for influencer marketing er i sin spæde start. Det er et marked, hvor der kan forekomme skjult reklame, arbejdstiderne er ubegrænsede, og især mikroinfluenter får gaver for deres arbejde i stedet for økonomisk betaling.
 
 
 
 
ENERGIWATCH
Vestas når nyhistorisk global markedsandel
Vestas når nyhistorisk global markedsandel De største mølleproducenter strammer grebet om det globale marked forud for et stormløb, hvor udbygningen stiger med 15 gigawatt, konkluderer ny analyse.
 
 
 
FINANSWATCH
Stor spredning mellem banker: Her får ansatte de højeste lønninger
Stor spredning mellem banker: Her får ansatte de højeste lønninger Ny opgørelse viser, hvor de ansatte hos bankerne i gennemsnit får den højeste og laveste løn. Lønudgifterne per ansat er næsten dobbelt så store hos banken med den gennemsnitligt højeste løn kontra den anden ende af skalaen (Opdateret).
 
 
 
WATCH JOBS
 
 
 
Implementeringskonsulent til IT-afdelingen - Middelfart Sparekasse
Implementeringskonsulent til IT-afdelingen - Middelfart Sparekasse
 
Lauritzen Bulkers seeks Senior Chartering Manager
Lauritzen Bulkers seeks Senior Chartering Manager
 
Afdelingschef SANO Middelfart
Afdelingschef SANO Middelfart
 
Data Manager - Y-mAbs
Data Manager - Y-mAbs
 
Asset Manager til BaseCamp student
Asset Manager til BaseCamp student
 
Asset Manager inden for danske ejendomme - Lærernes Pension
Asset Manager inden for danske ejendomme - Lærernes Pension
 
Vetting Manager - NORDEN
Vetting Manager - NORDEN
 
License Advisory Manager - Atea
License Advisory Manager - Atea
 
Data warehouse-specialist - PensionDanmark
Data warehouse-specialist - PensionDanmark
 
Area Account Manager - Ethicon
Area Account Manager - Ethicon
 
Nordic Digital Home Entertainment Marketing Manager - Nordisk Film
Nordic Digital Home Entertainment Marketing Manager - Nordisk Film
 
Financial Controller to join the Finance function at KPMG
Financial Controller to join the Finance function at KPMG
 
Se flere