Blad BouwMachines dinsdag bij alle abonnees
Bouwmachines
Online versie
Mainimage
Boskalis gaat bommen zoeken met Kubota mini-graafmachine
Boskalis Nederland heeft sinds enige tijd een eigen afdeling die zich toelegt op het opsporen van explosieven onder beoogde bouwlocaties. Hierbij worden ook graafmachines ingezet. Importeur Meerman kreeg de opdracht om een beveiligde Kubota KX080-4A te leveren, compleet met een aangepaste cabine.
(advertorial)
NIEUW! Het BouwMachines Testboek
In deze speciale uitgave worden zestien machines van vijftien verschillende merken uitgebreid beschreven. Er is een beperkt aantal testboeken beschikbaar voor de losse verkoop. Een perfect cadeau voor de liefhebber!
Blad BouwMachines dinsdag bij alle abonnees

De nieuwe uitgave van BouwMachines wordt dinsdag 18 december bezorgd bij alle abonnees.

Lees verder >
Rototilt voorziet aanhoudende groei en breidt fabriek uit

Rototilt breidt de fabriek in het Zweedse Vindeln uit met ongeveer 3300 vierkante meter. Reden is de stijgende vraag naar draaikantelstukken en andere producten van de fabrikant. Voor Nederland is Eurosteel importeur en leverancier van de producten van Rototilt.

Lees verder >
Arocs 5-asser voor zand-, grind- en asfalttransport Van Vliet Sliedrecht

Van Vliet Sliedrecht heeft voor het eerst een Mercedes-Benz Arocs aan het wagenpark toegevoegd. De Arocs 4745 LK 10×4/6 wordt ingezet voor zand-, grind- en asfalttransport.

Lees verder >
Achtste Fuchs voor Van Houtum Recycling Arnhem

Van Houtum Recycling in Arnhem heeft voor de achtste keer een nieuwe Fuchs in gebruik genomen. Dit keer gaat het om een  335F, ter vervanging van een 320D. Van Houtum heeft op dit moment ook een Fuchs 335D in gebruik.

Lees verder >
Vakmedianet
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright