Bekijk deze e-mail in je browser

Gisteravond sloten we dankbaar en blij de 37ste editie van Theaterfestival Boulevard af. Ondanks de pandemie kon het festival doorgang vinden, wat recht deed aan ons motto ‘Hack the horizon’. Tijdens deze editie hebben we honderden kunstenaars, artiesten en sprekers eindelijk weer een podium kunnen geven en konden onze bezoekers, 120 verschillende voorstellingen en concerten zien op locatie, in de Bossche theaters of op het nieuwe, tijdelijke festivalhart in het Zuiderpark. Daaronder waren 24 (Nederlandse) premières van gevestigde, nieuwe en terugkerende nationale en internationale namen. En ook twee collega festivals kwamen logeren op Boulevard: November Music en Festival Cement boden in totaal 15 voorstellingen en concerten. 

Dit alles was niet mogelijk geweest zonder alle artiesten, gezelschappen, vrijwilligers, vlaggendragers, vrienden, partners, sponsoren en subsidiënten. Zonder jullie zou Boulevard 2021 niet mogelijk zijn geweest. En natuurlijk heel veel dank aan jullie, ons nieuwsgierige en betrokken publiek. Het was ons een genoegen. Gloedvol kijken we in deze nieuwsbrief kort terug met een speciale aftermovie en blikken we tevens vooruit naar een hopelijk uitbundig en inspirerend theaterseizoen. We zien elkaar volgend jaar in augustus.
 
LEES HET PERSBERICHT

AFTERMOVIE THEATERFESTIVAL BOULEVARD 2021

Credits: Dave Menkehorst & Teddy Tops
Muziek: Permanent Destruction & Nana M Rose

UITKIJKEN NAAR EEN NIEUW THEATERSEIZOEN MET BONDGENOOT DE VERKADEFABRIEK

In de geest van rock 'n roll
Theaterfestival Boulevard zit erop, maar de start van het nieuwe theaterseizoen staat voor de deur. Onze bondgenoot de Verkadefabriek in 's-Hertogenbosch, start het seizoen met een nieuwe directeur. Of hij achter een podium is verwekt, blijft onopgehelderd. Maar hij is er absoluut voor geboren. Na zijn leiderschap bij vernieuwende en toonaangevende theaterfestivals gaat Jeffrey Meulman [52] de Verkadefabriek in Den Bosch opschudden. De redactie sprak met hem en keek vast vooruit.
 
NAAR HET ARTIKEL

DUURZAAMHEID EN DAADKRACHT

We streven ernaar het festival zo duurzaam en toegankelijk mogelijk te maken. Dat doen we op verschillende manieren. Wist je bijvoorbeeld dat we dit jaar gebruik maken van een Greener batterij? Daarmee verbruikten we 15.000 liter diesel minder. We mochten maar liefst 100 doven en slechthorenden bezoekers ontvangen tijdens ons jaarlijkse Gebarencafé. En de 5000 maaltijden voor onze crew waren allemaal vegetarisch. Collega's Willem, Job en Pepijn vertellen je er graag meer over in onderstaande video.
Credits: Dave Menkehorst & Teddy Tops | Muziek: Eva van Pelt - Stapje voor stapje
LEES MEER OVER DUURZAAMHEID

BIOGRAFIE THEATERFESTIVAL BOULEVARD

Krijg jij ook geen genoeg van Theaterfestival Boulevard? Blader dan door onze biografie met 35 jaar aan festivalgeschiedenis. Als stille troost, tijdens het wachten op Boulevard 2022. Het boek is verkrijgbaar bij (de online webshop van) boekhandel Adr. Heinen in 's-Hertogenbosch. Klik op onderstaande button. 

"Een fijn dik bladerboek [...] Een tijdreis met nostalgische inkijkjes, cijfers en vele grote namen, een bevlogen verhaal over een festival dat zichzelf elkaar weet te vernieuwen." - Brabant Cultureel
Auteur: Eric Alink | Grafische vormgeving: Karin Jonkers - foto: Karin Jonkers
 
NAAR DE WEBSHOP

BOSSCHE ZOMER

Boulevard is ten einde, maar dat betekent niet dat er niks leuks meer te beleven valt in de stad 's-Hertogenbosch. Onder de vlag van de Bossche Zomer geniet je nog t/m zondag 5 september van diverse uitjes. Van culturele en sportieve activiteiten, historische bezienswaardigheden, Bourgondische cafés, restaurants en terrassen, verrassende winkels tot aan adembenemende natuur. Benieuwd wat er nog op de agenda staat? Bekijk het via onderstaande button. 
 

 
NAAR DE WEBSITE
Twitter
Facebook
Website
Instagram
LinkedIn
Copyright © 2021 Theaterfestival Boulevard, All rights reserved.
We sturen u deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld op de website van Theaterfestival Boulevard.

Ons adres is:
Theaterfestival Boulevard
PO Box 1704
Sint Josephstraat 18
's-Hertogenbosch, Noord-Brabant 5211NJ
Netherlands

Add us to your address book


Meld je af voor deze nieuwsbrief