FietsActief wijst je de weg
Verkoelende route

Verkoelende route

Fietsen langs water & afstappen voor ijs: Streekgids Arcen & Venlo. Bestel HIER
 

Vandaag - vrijdag 1 juli - begint 's werelds bekendste wielercircus in Kopenhagen. Deze keer geen drie maar vier weken Tour de France, want na de slotsprint op de Champs-Élysées start het vrouwenpeloton met hun achtdaagse koers: de Tour de France Femmes! Onze collega's van Fiets magazine praten je helemaal bij met deze podcast.

FietsActief
Knooppuntenroute
Tilburg-Oisterwijk

Als je er geboren bent, laat Brabant je hart sneller slaan, zegt een fameuze Brabantse evergreen. En dat klopt. Hoofdredacteur Katalijn Verel rijdt een rondje rond Tilburg en Oisterwijk waarin stad, natuur en het bourgondische leven perfect samenkomen. 

FietsActief
Die haakse pakken?
Bochten rijden doe je zo

Zonder wat stuurmanskunst ben je niets op de (elektrische) fiets. Kun je stevig koers houden, dan rijd je ook bochten een stuk soepeler: een heerlijk gevoel. Deze vijf tips helpen je op weg naar meer flow op de fiets

FietsActief
Qwic Atlas Derailleur
'Heel veel kracht en een opvallend stille motor'

In iedere editie van FietsActief test technisch redacteur Menno Grootjans in de rubriek Proefrit een aantal fietsen. Deze keer de avontuurlijke Qwic Atlas Derailleur e-bike: 'De flinke Schwalbe-noppen van de banden vreten alles op'.

FietsActief
Advertorial
Maak jouw fietsvakantie een succes!

Spring niet meteen op de pedalen, maar ga eerst aan de slag met het voorbereiden van je tocht. Als de bestemming is gekozen en de route uitgestippeld, dan komt de kwestie inpakken. Het is belangrijk om licht te reizen, maar toch alle essentiële benodigdheden mee te nemen. Maar waar begin je? ORTLIEB geeft tips over het kiezen van de juiste fietstassen, inpakken en meer!

FietsActief
Aanbieding!

Ontvang de ANWB Vogelgids van Europa t.w.v. € 37,50 cadeau bij een abonnement op Roots! De hardcover ANWB Vogelgids van Europa is de meest volledige gids voor elke vogelliefhebber met daarin ruim 770 vogelsoorten. Van elke vogelsoort vind je alle gegevens over habitat, verspreidingsgebied, geluid en voorkomen. Je profiteert nu van maar liefst 59% korting, OP=OP!

Volg FietsActief ook op
FietsActief - Facebook
Copyright © 2022 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden