Met de voordelige sport- en fitnesstoestellen van Lidl staat je eigen sportzaal er in recordtempo.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Online versie
Alles in huis
voor de slimste thuis
www.lidl.be
Sport
IN RECORDTEMPO NAAR DE FITNESS
Heb je ooit al eens getimed hoeveel tijd er zit tussen jezelf uit de zetel hijsen om te gaan sporten en er na je work-out hé-le-maal uitgeput weer in te ploffen? Nee? Wel, Lidl zal 't je zeggen: te veel tijd. En daar willen wij iets aan veranderen.
 
Dankzij onze fitnesstoestellen kan je in één-twee-drie sporten vanuit het comfort van je eigen huis. Zo begeef je je in recordtempo van je zetel naar je hoogstpersoonlijke sportzaal en kan je al je energie kwijt in je work-out. En op termijn spaar je er ook nog eens de steeds terugkomende kost van je fitnessabonnement mee uit. Ready? Set. Go!
Bekijk onze voordelige fitnesstoestellen » 
EEN SPORTZAAL VOOR JOU ALLEEN!
Hometrainer
Fitnessbanden
Crosstrainer CXM 7, ergometer
Halterset 10 kg
Loopband CS 300
Yogamat
* Aanbod geldig op de vermelde dagen en zolang de voorraad strekt. De afgebeelde artikelen kunnen afwijken. Typfouten zijn voorbehouden.
 
Lidl Belgium GmbH & Co. KG
Guldensporenpark 90 J
9820 Merelbeke
België
BTW BE 0451 881 923
RPR Gent
Sport
Beheer je voorkeurenUitschrijven